Experimentarium holder midlertidig lukket

På grund af restriktioner er Experimentarium desværre blevet påbudt at holde lukket til og med 17. januar. Vores butik har åbent helt frem til 23. december, så du kan nå at købe de sidste julegaver. Tak for jeres forståelse og støtte – og rigtig god jul ❤️

BESØG WEBSHOPPEN

Årskortholdere får kompensation for lukkedage

Har du årskort til Experimentarium, giver vi dig fuld kompensation for de dage, vi har lukket på grund af COVID-19. Allerede købte billetter forlænges.

LÆS MERE

Shop de sidste julegaver i butikken og webshoppen

Butikken er åben helt til 23. december – alle dage klokken 10-17, den 23. dog 10-14. Husk at du får rabat med dit årskort.

10 SKØNNE GAVER

Micki Cheng kårer (stadig) vinderen

Selvom vi er lukket for i år, skal vi stadig have rundet vores peberkagehus-konkurrence rigtigt af. Micki Cheng har bekræftet, at han uændret kommer den 27. december og kårer vinderen. Vi kan jo desværre ikke modtage jer gæster på dagen, men følg med på Facebook, Instagram og på vores hjemmeside.

SE DE SKØNNE KREATIONER HER

Hjælp Experimentarium i en svær tid

Corona-nedlukningen er hård for kulturinstitutionerne – også Experimentarium. Har du lyst til at give os en hjælpende hånd i en svær tid, vil vi være LYKKELIGE. Doner 200 kroner til os og bliv samtidig medlem af vores venneforening. Så hjælper du os til delvis momsfritagelse – og det sparer os mange penge!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev