🔥
Kickstart foråret! 🌱
Man kan godt nok ikke mærke foråret i luften for tiden, men forhåbentlig kommer det snart med fuglefløjt, solskin og temperaturer over 10 grader ☀️🌡  Foråret står for døren – og før du ved det får du også snerten af den første grill, der tændes. Vi hungrer efter sol og varme – og vi tørster efter de gode opmuntrende forårsvine!
 
Kickstart foråret med vores spritnye smagekasse, som byder på en oplagt sammensætning af drikkevenlige vine, som passer perfekt til de varmere tider og til grillmaden. Glæd dig til et par klassikere samt hele fire vinnyheder. Rigtig god fornøjelse!

Babydoll Chardonnay 
2021 New Zealand
Det nyeste skud på Babydoll-stammen! En afbalanceret, charmerende og lettilgængelig Chardonnay, som passer perfekt i denne serie af vine i høj kvalitet, hvor man helt præcist rammer den friske, lette og elegante Chardonnay-karakter.
 
Babydoll Pinot Noir
2020 New Zealand
Herlig klassisk Pinot Noir-aroma med nuancer af røde bær, svampe og blommer. Smagen er frisk med en ungdommelig charme i den intense røde frugt. En utrolig alsidig vin i selskab med mad, eksempelvis vildt og kalvekød samt dybe og smagfulde retter med fisk.
 
Pradorey Origen
2021 Ribera del Duero
Lækker allround-vin fra Ribera del Duero. God fylde, lidt “fed” i stilen og med behagelig krydret eftersmag. Duften præges af bær som solbær og kirsebær og et strejf balsamisk vanilje. Smagen er blød og afbalanceret, og har en tydelig eftersmag af skovbær.

LaForte Appassimento Rosso
2021 Syditalien
Kraftig vin, der har godt med moden og sødmefuld frugt, som bakkes op af et lækkert krydret fadpræg. Den har desuden en let og rund struktur, som gør den ekstremt drikkevenlig. En ung, fyldig og seriøs vin, som behager langt de fleste!
  
Schloss Bockfliess Rosé
2022 Østrig
Appetitlig lyserød farve med delikate florale aromaer af rosenblade og et hint af æble. Vinen er sprød og livlig i smagen. En fantastisk rosé, som fungerer hele året rundt!
 
Schloss Bockfliess Muskateller
2022 Østrig
Forfriskende duft med en fyldig krop, som stadig er sprællevende! En tør og charmerende hvidvin med karakteristiske noter af tropisk frugt. En parfumeret hvidvin på Muscat-druen, som giver en intens smagsoplevelse!


Klik på billedet for at læse mere om smagekassen        
Hilsen Michael og Jes
Holte Vinlager Virum 





 Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev