Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/03/27-2023/04/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Besiddelse af hash, Gentofte

En 19-årig mand fra København blev kl. 23.13 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Kildeskovsvej i Gentofte

Blev truet med en legetøjspistol, Gentofte

Politiet rykkede torsdag kl. 23.13 talstærkt ud til Kildeskovvej, da en person anmeldte, at han var blevet truet med en pistol mens han sad i sin bil. Den ukendte gerningsmand var flygtet fra stedet før politiet kom frem. En politihund fandt senere en del af pistolen i en busk, og det viste sig, at der var tale om en legetøjspistol.

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 06.45 er der stjålet rat og forlygter fra en Porsche, som stod i Sundvænget. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Forlygter stjålet, Klampenborg

Mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 08.15 er der stjålet et sæt forlygter fra en Audi, som var parkeret på Anchersvej.

Hashsælger stoppet, Hellerup

En 17-årig mand fra Hellerup blev torsdag kl. 20.53 stoppet på CVE Knuths Vej i Hellerup. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at den unge mand var i besiddelse af en større mængde hash, der var opdelt i flere klumper og salgsposer. Manden blev sigtet og anholdt for salg af euforiserende stoffer.

Indbrud i børnehave, Charlottenlund

Mellem fredag d. 24 kl. 16.30 og mandag d. 27 kl. 06.30 har der været indbrud i en børnehave på L E Bruuns Vej i Charlottenlund, hvor der er blevet stjålet elektronikudstyr.

Indbrud i vuggestue, Charlottenlund

Mellem fredag d. 24 kl. 16.00 og mandag d. 27, kl. 06.55 har der været indbrud i en vuggestue på Rådhusvej i Charlottenlund, hvor der er blevet stålet elektronikudstyr.

Kørte uden førerret, Hellerup

En 24-årig mand fra Hillerød blev kl. 17.20 sigtet for at køre bil uden førerret på Rygårds Allé i Hellerup.

Mindreårig taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 14-årig pige fra Dyssegård blev mandag kl. 11.43 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor hun havde stjålet kosmetikprodukter. Pigens værger og de sociale myndigheder er blevet kontaktet.

Påkørte parkeret bil, Nivå
En 37-årig mand fra Charlottenlund påkørte søndag kl. 18.56 en parkeret bil på Lindehøj, da han blev blændet af solen. Begge biler blev skadet i uheldet, men der er ingen meldinger om personskade.

Beruset mand hentet i toget, Hørsholm

En patrulje kørte søndag kl. 21.00 ud til Kokkedal station da DSB havde oplyst, at der sad en mand i toget og skabte uro. Ved ankomst kunne patruljen konstatere, at der var tale om en 57-årig meget beruset mand, der var så påvirket af alkohol, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Manden blev derfor anholdt, så han kunne blive ædru i forsvarlige omgivelser.

Røg og gnister, Charlottenlund

Onsdag klokken 09.11 kom en anmeldelse om brand i en bygning på Ordrupvej. Politi og brandvæsen kørte til ejendommen, hvor det viste sig, at der var opstået gnister og røg i en samlemuffe mellem to ledninger.

Stjålet trailer med mingraver, Gentofte

Mellem fredag kl. 11.30 og mandag kl. 06.15 er en trailer med en minigraver blevet stjålet fra Ørnegårdspladsen i Gentofte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev