Er du klar til mousserende te-nydelse?

Sparkling Tea er en økologisk mousserende drik, fremstillet af en blanding af økologiske teer af høj kvalitet, fra de delikate hvide teer til de mere intense og fyldige sorte teer. Dertil er tilsat druesaft. Det er en drik, der hører sig til ved enhver gourmet- eller festlig sammenkomst – eller et magisk øjeblik.

Copenhagen Sparkling Tea Company blev grundlagt i 2017 i København og repræsenterer en fusion af nordisk innovation og asiatisk tekultur. De fremstiller mousserende te sammensat af nøje udvalgte teer.

Du kan vælge mellem 5 varianter året rundt. 3 uden alkohol og 2 med alkohol – samt en vinter variant med alkohol.

Den lysegrønne variant er sammensat af primært grønne teer og har noter af citrus, citrongræs og æbler. Denne variant indeholder ikke alkohol.

Den blå variant er sammensat af primært grønne teer balanceret med nogle hvide. Teen har noter af jasmin, kamille og citrus. Denne variant indeholder ikke alkohol.

Den lyserøde variant er den tørreste variant baseret på hvid Silver Needle te samt to forskellige Oolong teer. Noter af Hibiscus og First Flush Darjeeling te. Denne variant indeholder ikke alkohol.

Den røde variant er sammensat af grønne, hvide, sorte og urteteer og har noter fra røde bær og hibiscus. Denne variant indeholder 5% alkohol.

Den grønne variant er sammensat af primært grønne teer balanceret med nogle hvide. Teen har noter af citrus, der giver en frisk smag. Denne variant indeholder 5% alkohol.

Du finder dem i Chayas butikker – eller HER.

Læs mere her. 

Pressefoto Chaya

Tilmeld dig vores nyhedsbrev