Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/08/19-2024/08/27.

Bedrageri, Gentofte

En 69-årig mand fra Vangedevej blev i går ved 17-tiden udsat for bedrageri. Han forklarede politiet, at han var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra sikkerhedsafdelingen i Nordea. Manden havde sagt, at der var nogle i Spanien, som prøvede at hæve penge fra hans konto. Derfor skulle han lægge sit dankort i en kuvert og skrive sit navn og adresse på den. Efterfølgende var der kommet en mand til adressen, som ud over kuverten med dankortet også bad den 69-årige mand om at lægge de kontanter, han lå inde med, i kuverten. Det betød, at den 69-årige mand blev franarret et stort kontantbeløb, lige som der efterfølgende blev hævet et større beløb på hans dankort. Manden som hentede kontanter og kort beskrives som 20-30 år gammel, ca. 170 cm høj, og mørk i huden. Han talte talte dansk og var iført sort jakke, sorte bukser og sorte sko.

Spildevandspumper stjålet, Gentofte

I weekenden har der været indbrud på en byggeplads på Ørnegårdsvej. Da de ansatte mødte op mandag morgen, kunne de konstatere, at der var stjålet fire spildevandspumper.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Natten mellem mandag og tirsdag har der været indbrud i en varevogn, som holdt på Lyngbyvej. Anmelder oplyste, at sidedøren var klippet op, og der var stjålet en større mængde elværktøj.

Manglende førerret, Charlottenlund

En 79-årig mandlig bilist fra København blev kl. 01.20 sigtet for at køre bil på Strandvejen, selvom hans kørekort var administrativt inddraget.

Narkokørsel, Hellerup

En 21-årig mandlig bilist fra København blev kl. 01.40 sigtet for narkokørsel på Strandvejen.

Sigtet for hash, Hellerup

En 24-årig mand fra Hvidovre blev kl. 02.00 sigtet for besiddelse af en joint ud for Onsgårds Tværvej.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 01.37 natten til tirsdag fik politiet en anmeldelse fra en mand på Skolebakken. Han var blevet vækket af larmen fra to mænd, der var ved at bryde ind i hans varevogn med et koben. Han kontaktede politiet, men de to mænd, der var iklædt mørkt tøj, nåede at stikke af i en mørk Audi sedan af ældre årgang, inden politiet nåede frem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev