Politirapporten fra 2024-10-07

Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/10/07-2024/10/15.

Færdselsuheld, Gentofte

En 38-årig lastbilchauffør fra Ringkøbing kørte kl. 15.59 ad Motorring 3 i vestgående retning, hvor han uden at orientere sig tilstrækkeligt foretog vognbaneskift fra anden vognbane til første vognbane og ramte en bil tilhørende en 39-årig kvinde fra Herlev, der kørte ad Motorring 3 i vestgående retning med Ca. 60 kmlt, hvorved lastbilen påkørte bilen på dennes venstre bagerste hjørne med ringe materielskade til følge. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Ingen melding om personskade. Lastbilchaufføren blev sigtet for ikke at have orienteret sig tilstrækkeligt.

Påkørte parkeret bil, Klampenborg

En 90-årig kvindelig bilist fra Humlebæk kørte kl. 15.50 ad Strandvejen, da hun påkørte en bil, der holdt parkeret i siden vejen. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Fund af stoffer, Hillerød

I forbindelse med målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, blev der onsdag klokken 11.45 foretaget søgning med narkohundene Vaks og Fister, i kældrene i Østervang. I et ulåst kælderrum markerede narkohunden Vaks på en stor brun kuffert, hvor der lå en større mængde hash i plader og salgsposer.

Euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 20.06 sigtede politiet en 30-årig kvinde fra København, der kørte bil på Helsingørmotorvejen, uagtet at hun var påvirket af kokain. Kvinden blev anholdt og taget med til hospitalet til blodprøveudtagning. Kvindens medpassager, en 27-årig mand fra Nørrebro, var i øvrigt i besiddelse af både skunk og flere poser med kokain. Han blev sigtet for over af lov om euforiserende stoffer.

Konfiskation af bil, Kgs. Lyngby

I forbindelse med et kontrol på Helsingørmotorvejen ved afkørslen til Klampenborg standsede politiet onsdag klokken 20.26 en personbil, hvor den 39-årige kvindelige fører fra Virum havde fået frakendt førerretten. Køretøjet blev derfor beslaglagt, og Falck blev tilmeldt.

Hash i lommerne, Birkerød

Under en visitation på Hovedgaden klokken 01.03 fandt politiet en moderat mængde hash i lommerne på en 23-årig mand fra Birkerød. Manden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Tyveri fra personbil, Gentofte

En Mini Cooper-ejer på Ole Bruun Vej fik en kedelig start på dagen, da han onsdag morgen måtte konstatere, at hans bil var brækket op med et ukendt redskab, og instrumentpanel med entertainment-svstem var stjålet.

Samme syn mødte en anden Mini Cooper-ejer på Prinsesse Alexandrines Allé onsdag morgen. Også her var bilen brudt op, og solbriller, navigationssvstem samt instrumentbræt var blevet stjålet.

Og på Vintervej måtte en borger konstatere, at der havde været indbrud i hendes Mini Cooper og instrumentbræt samt navigationssystem, gearstang og solbriller var stjålet.

Færdselsuheld, Gentofte

En 32-årig kvindelig bilist fra Høje Taastrup kørte kl. 14.04 ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da der der pludselig opbremsning af de forankørende køretøjer, hvorfor hun var nødsaget til at bremse. Herunder blev hun påkørt bagfra af en 27-årig mandelig bilist fra Ballerup, der kørte i samme retning – idet han ikke nåede at bremse helt op. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Tyveri fra varebil, Lyngby-Taarbæk og Gentofte

Natten mellem onsdag og torsdag blev der begået indbrud i en varevogn, som holdt på Gyldendalsvej. Passagerruden var knust, og værktøj fra bilen lå spredt ud over vejen.

Samme skæbne overgik en anden mand, som havde sin varevogn holdende på Lyngbyvej i Lyngby-Taarbæk. Han måtte konstatere, at hans varevogn havde fået smadret ruden i passagersiden, og der var blevet stjålet forskelligt elektrisk værktøj.

Også i Gentofte var der værktøjstyve på spil. En varevogn, som holdt på Vesterbyvej fik natten mellem onsdag og torsdag smadret sideruden, hvorefter der var stjålet en bajonetsav, en skruemaskine, og en vinkelsliber.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Del på sociale medier