Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/11/13-2023/11/21.

Demonstranter blokerede vejkryds, Hellerup

Anmeldelse kl. 08.11 om, at ni personer demonstrerede i en uanmeldt demonstration imod en motorvejsudvidelse i krydset Hellerupvej/Strandvejen, hvor de blokerede Strandvejen i nordlig og sydlig retning ved at placere sig i fodgængerfeltet, så biler ikke kunne passere. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen af de ni ønskede at forlade stedet, og blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Klokken 14.13 torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Klampenborgvej. Part 1 førte bus i vestgående retning ad Klampenborgvej, hvor hun i krydset med Helsingørmotorvejens afkørsel 16, sydgående, kørte frem for rødt, hvor hun påkørte part 2, som førte almindelig personbil frem i krydset og skulle svinge mod øst ad Klampenborgvej.

Færdselsuheld, Gentofte

En 27-årig mandlig bilist kørte kl. 16.31 ad Helsingørmotorvejen i nordlig retning. Her bremsede han hårdt op, idet en forankørende også bremsede hårdt op, og blev påkørt bagfra af en 60-årig mandlig bilist fra Vedbæk, der kørte i samme retning. Den 60-årige bilist nåede ikke at bremse tilstrækkeligt til at undgå et sammenstød. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Kørte bil uden førerret, Gentofte

En 35-årig mand fra Sverige blev kl. 11.10 sigtet for at køre personbil på Tværbommen, uagtet at hans førerret var inddraget.

Kørte overfor rødt, Charlottenlund

En 37-årig mand blev kl. 08.15 sigtet for at køre frem mod rødt i krydset Kildegårdsvej/Bernstorffsvej, hvorved der skete sammenstød med en 25-årig kvindelig bilist fra København, der kørte i nordlig retning ad Bernstorffsvej/Kildegårdsvej. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Mistænkeligt forhold var helt legalt, Dyssegård

En borger kontaktede klokken 16.06 politiet og oplyste, at der stod to mænd med et jagtgevær på Vangedevej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold, da jagtgeværet i forbindelse med et salg blev overdraget til den nye ejer.

Undlod at levere bil tilbage, Gentofte

En 32-årig mand fra Bagsværd blev kl. 12.19 sigtet for at køre personbil uden førerret på Brogårdsvej. Den 32-årige havde henvendt i en bilforretning, og bedt om en prøvetur i en bil. Han kørte derefter væk, og undlod at levere bilen tilbage.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Anmeldelse kl. 09.49 om tyveri fra varebil på Vangedevej sket mellem fredag den 10.11 kl. 15.00 og mandag den 13.11 kl. 06.00. Indgang via højre siderude, som var blevet knust. Diverse el-værktøj stjålet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev