Den 23. april holder Ccarclub åbent hus på Mesterlodden i Gentofte. Her kan lokalområdets beboere se og testkøre den nyeste eldrevne motorcykel på markedet, RGNT’s ”se”-model. Elektriske motorcykler har fundet vej til Danmark, og beboerne i Gentofte får søndag den 23. april mulighed for at prøvekøre den nyeste model på markedet og få en god snak over kolde drikke og snacks. Den nye revolutionerende model hedder ”se” (Sport Extended) fra svenske RGNT og gør det nemt at komme hurtigt, lydløst og miljøvenligt frem. Den bygger på en blanding af hightech og et smukt og gennemført retrodesign, der mest af alt leder tankerne hen på de engelske motorcyklers – Triumph og Nortons – storhedstid i 60’erne. På dagen vil carclub fortælle om se-modellen og visionen, der skal sætte helt nye standarder for teknologi, køreglæde og design. – Vi glæder os meget til eventet, hvor vi håber at åbne fleres øjne for de elektriske motorcykler og deres evne til at lette kørslen i byen og skabe en sjovere weekend. Vi håber på stort fremmøde fra de beboere i Gentofte, som kunne være nysgerrige på stille leg på to hjul, som sætter strøm til det lille smil, siger Stefan Kaas.

Hipt i storbyen

Ifølge Stefan Kaas er RGNT’s se-model gennemtænkt i udformning og omkring bæredygtighed, også i forhold til andre el-motorcykler: – se-modellen byder på en masse nye features og sætter derfor en ny standard for el-motorcykler. Den har samme ladestik (elegant placeret under tankdækslet) som elbiler og passer derfor til alle lade-standere – både offentlige og hjemmeladere. På den måde bliver den en oplagt add-on til alle, der har elbil i forvejen. Motorcyklen har også et større batteri og dermed længere rækkevidde, keyless startfunktion, elektrisk ratlås, bakgear og ikke mindst en ”boost”-funktion, der giver en ekstra god acceleration. RGNT’s se-model er 100 procent elektrisk og udleder derfor ikke CO2. Den er også fuldkommen lydløs, så man slipper for den støjforurening, der normalt er forbundet med at køre på motorcykel. Derfor henvender den sig også til et helt nyt publikum – nemlig moderne mennesker, der ikke har brug for signalværdien i at larme, men i højere grad at komme hurtigt gennem byen lydløst og bæredygtigt, fortæller Stefan Kaas. – RGNT’s el-motorcykler er et højkvalitetsprodukt i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

Man er fri for at skifte gear under bykørsel, og på grund af motorcyklernes høje komfort og lydløse køreegenskaber sanser man omgivelserne på en langt mere intens måde, siger Stefan Kaas og tilføjer: – Vi satser på at ramme det segment af danskerne, som måske ikke er til de traditionelle, tunge og støjende fossildrevne motorcykler, men som ønsker en lettere og sjovere transport i hverdagen med et moderne, miljørigtigt og super stilfuldt køretøj, der uvilkårligt vil vække opsigt og beundring foran enhver café eller arbejdsplads. Modellerne ’Classic se’ og ’Scrambler se’ har en teknologi, der gør det muligt at foretage en hurtig opladning med det lettilgængelige type 2- eller 220V-ladestik (magen til elbiler) og en automatisk softwareopdatering. De forhandles fra 112.000 kroner og kan købes eller leases gennem www.carclub.dk, hvor man selv kan eksperimentere med farvelooket. Praktisk information Eventet, som carclub a/s København afholder, vil finde sted søndag den 23. april fra klokken 10-14.

Adressen er Mesterlodden 1, 2820 Gentofte. For nærmere information kontakt Stefan Kaas på telefon 20460022. Carclub er en erfaren og landsdækkende autoforhandler med baggrund i bilbranchen. Sortimentet er udvalgt med fokus på eksklusivitet, performance og kvalitet. Forhandleren har showrooms fordelt i København og Kolding. Du kan læse mere på www.carclub.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev