Åbne Døre er en sammenslutning af kunstnere i Gentofte Kommune, som i de sidste 23 år har åbnet deres hjem og atelierer for at give kunstinteresserede mulighed for at opleve kunstnerne i deres eget miljø. Det sker d. 24-25 maj kl 15-18 og d. 26-27 maj kl 12-18.

Denne event skal ses som en mulighed for at skabe dialog og kontakt mellem kunstnerne og publikum. Her træder de besøgende ind i privatatmosfæren, møder kunstneren i øjenhøjde og får en unik oplevelse, samt muligheden for en snak om værkerne uden om de mere etablerede udstillingssteder, hvor værkerne ellers udstilles og sælges, skriver kunstnersammenslutningen i en pressemeddelelse.

Få en dejlig oplevelse i lokalområdet i form af visuelle udfordringer i så forskellige udtryk som ekspressive, abstrakte, figurative og underfundige malerier, samt illustration, keramik, glas, tekstil, foto, tegning og mixed media. Læs mere her, og se hvilke kunstnere, der deltager.

I år er der en lodtrækning om 2 gavekort a kr. 2.000.-
Beløbet kan kun anvendes hos en eller flere af de deltagene kunstnere. For at kunne deltage, skal der besøges mindst 9 steder. Skriv navn og tlf/mail på sedlen på den sidste side i folderen. Ved hvert sted fås en underskrift og når de 9 steder er besøgt afleveres sedlen det sidste sted.
Lodtrækningen foregår til evalueringsmødet og vinderne vil få besked straks efter.

Folder fås på de lokale biblioteker.

Åbne Døre er støttet med tilskud fra Gentofte Kommunes Kulturpulje.

Foto: Åbne Døre i Gentofte

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev