Det er ingen hemmelighed at priserne lige nu stiger – på alt! Derfor gnider vi os ekstra meget i hænderne, da det er lykkes os at købe en rigtig dejlig vin hjem, inden prisstigningerne for alvor tog fat. Vi tøver ikke med at kalde den for et lille mirakel og vi har da også udnævnt den til årets fund i Holte Vinlager.

Bacio Silente (stille kys) er lavet som en hyldest til kærlighed. Dels kærlighed mellem mennesker og lidt mere specifikt kærligheden til de italienske druer. I denne vin gælder det Sangiovese, Montepulciano og Primitivo. Sangiovese står for rygraden i vinen, mens tyngden og den kraftfulde dybde kommer fra Montepulciano. Primitivo giver varme og fedme, og den typiske tunge mørke frugt vi kender fra Apulien. Du er med andre ord sikret et knaldgodt glas vin her!

Bacio Silente

Årets fund kommer fra Syditalien, og smager fantastisk! Den har en rigtig god fylde samtidig med at den er meget elegant. Frugt og krydderier præger både duft og smag. Den passer simpelthen perfekt til det danske køkken.

Et lille mirakel til under en 50’er!

Vi anbefaler dig også at fylde godt op i vinreolen med Casal Mendes og Cantorum Chardonnay. De er som skræddersyet til lune temperaturer og solskin, og de vil være oplagte at hygge sig med på terrassen og til lette anretninger.

Casal Mendes

Frisk, perlende, let sødlig og tørstslukkende – fås det bedre?

Denne vin symboliserer om nogen sol og lysere tider, og derfor kan vi kun anbefale alle vinelskere, at have den liggende i vinreolen til de uhøjtidelige stunder.

Cantorum 2021 Chardonnay

Her får du ikke den kraftige fede Chardonnay stil, men i stedet den lette og friske stil med en liflig og frisk frugt, som gør den velegnet til lettere fiskeretter, til frokosten eller som et glas før maden.

Den er dejlig afbalanceret, og eftersmagen har en anelse vanilje, samt modne, gule frugter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev