Vi er halvvejs i november og det betyder at julen nærmer sig med hastige skridt. Traditionen tro har vi udvalgt to julevine, som vi er meget stolte af, og som vi mener er helt perfekte til såvel julemad, som til efterårets og vinterens madretter. Vinene supplerer hinanden utroligt godt, og derfor behøver det ikke at være et spørgsmål om enten eller – men både og!

Cabernet/Primitivo 2020 Conte di Campiano

Sikken en vin med fedme, varme og tyngde! Producenten har her fundet den helt rette kombination af de to fantastiske druer, Cabernet Sauvignon og Primitivo. Med 15% alkohol har vinen en helt perfekt balance mellem frugt, syre og netop alkohol til den danske julemad.

Carlo og hans datter Leila har lavet vinen i fællesskab og det klæder den rigtig godt at ha’ fået et feminint touch!

Les Failles 2019 Beaumes de Venise

Siden 2005 har Beaumes de Venise haft Cru-status lige som de helt store vine vi kender fra Sydrhône, som f.eks. Châteauneuf-du-Pape eller Gigondas. Vinen er i samme stil som de kendte naboer og kvaliteten er tårnhøj. Denne perle er for os den helt rigtige Rhône-vin til julemaden!

Vinen har en helt fantastisk duft, og i smagen fremstår den blød og harmonisk med skønne toner af modne frugter og bær.

En anden fast tradition i Holte Vinlager er vores juleavis. Den er klar nu i både trykt udgave, som du kan afhente i din lokale butik, og så har vi den naturligvis også i en online-udgave.

Avisen er som sædvanligt spækket med forrygende tilbud – på de gode hverdags-vine, de lækre weekend-vine, og de formidable luksus-vine! Du kan læse avisen online ved at klikke på billedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev