Forleden havde vi besøg af Flying Superkids på Experimentarium, og vi gav dem 3 udfordringer – bla. om de kunne gå på hænder hele vejen ned af vores kobberbeklædte Helix-trappe.

Kom og leg med lyset

Kom og prøv vores laserharpe! I Lyslabyrinten går du på opdagelse i et fascinerende univers af lys, farver og skygger og bliver klogere på videnskaben bag.

SE LYSET LIGE HER

Superkids i en sæbeboble

Flying Superkids besøger Experimentarium og får 3 udfordringer i udstillingerne. Kan de for eksempel gå på hænder ned ad den 100 meter lange Helixtrappe – eller være i en sæbeboble?

SE VIDEOEN

Lær Kålormen og 3 andre seje bobletricks

Bliv sæbeboble-mester! Vi lærer dig at lave firkantede sæbebobler og tricks så som Boble og Boble og Kålormen. Se hvordan du gør i videoen og få den hemmelige sæbebobleopskrift.

SE VIDEOEN

Afslør det blinde punkt i dit øje

Med et nemt eksperiment kan du afsløre, at der er en del af dine øjne, der ikke kan se. Det kræver blot blyant og et stykke papir.

PRØV SELV

Oplev Sæbebobleshow i weekenden

I det forrygende Sæbebobleshow giver vores piloter jer fantastiske oplevelser med store, flotte og vilde sæbebobler. Oplev det i weekenden.

FÅ ET SMUGKIG

Få puls og humør i vejret på PULS Torvet

Har I dystet i Balancekøkkenet eller Hoppehegnet? På PULS Torvet gælder det om at være aktiv og I får både pulsen og humøret i vejret.

SE HVAD I KAN OPLEVE

Opgrader til et årskort og få masser af fordele

Det kan være svært at nøjes med ét besøg på Experimentarium. Men heldigvis kan I inden for en måned efter jeres besøg opgradere til et årskort og modregne prisen på entrébilletten. Så kan I komme og lege så tit, I vil – og tilmed spare penge på mad, varer i butikken og biobilletter i MovieHouse.

LÆS OM FORDELENE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev