I vinterferien (uge 7) kan børn og unge, der går i skole eller bor i Gentofte Kommune, prøve kræfter med en lang række spændende aktiviteter, som f.eks. basketball, ridning, teater og skaterskole.

Aktiv Vinter er en årlig begivenhed i Gentofte Kommune, hvor udvalgte foreninger slår dørene op for sports- og kulturaktiviteter. Der bliver åbnet for tilmelding til Aktiv Vinter den 23. januar 2024 kl. 17. Bemærk det ikke er muligt at se programmet den 23. januar mellem kl. 16-17, da kø-modulet sættes til.

Det er kun muligt at tilmelde sig aktiviteterne elektronisk via de links, der er i programmet, og betaling kan kun ske med betalingskort. Tilmeldingen er først gennemført, når der er betalt. Alle betalingskort modtages.

Se program og tilmeld dig her fra den 23. januar kl. 17

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp til den elektroniske tilmelding, kan du – når der er åbnet for tilmelding – ringe til os på tlf. 3998 5585.

Bemærk venligst, at de ikke kan bestille en plads for dig. De kan udelukkende vejlede dig. Har du spørgsmål i øvrigt, så kontakt Børn, Skole, Kultur, Unge og Fritid på tlf. 3998 5011 eller send en mail til fritid@gentofte.dk

Foto Anne Beth Witte

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev