“Behovet for Virtuelle Assistenter (VA) er eksploderet under Corona krisen, og det åbner helt nye muligheder op for at kunne arbejde fra alle steder i verden, men stadig på det danske marked. Vi har muligheder for du selv kan være VA for et stort dansk firma eller sportsklub, men vi tilbyder også muligheden for at bygge jeres eget team med lokal arbejdskraft på Filippinerne.

Er du sportsinteresseret så er vores fodbold, håndbold og ishockey sponsorater garanteret noget for dig, hvor du vil repræsentere de største sportsklubber i Danmark.

Er du mere til græsrødderne, så har vi også flere store LED-skærme som hænger i sportshaller rundt omkring i Danmark.

Derudover har vi spændende mødebooking kampagner og andre projekter, så der er noget for enhver, og vi finder altid den opgave der passer bedst til dig.

Du kommer til at blive en del af et dansk team opdelt på 2 kontorer, hvor der er mulighed for at prøve både storbyliv, provins og sandstrand.

Vi har udvidet vores tilbud om arbejdsdestination så du kan nu selv vælge mellem kontoret i storbyen Cebu City som er det perfekte centrum af Filippinerne, eller det mere afslappede Moalboal, som er meget populært for expats, backpackere, dykkere og turister. Moalboal giver den ægte tropiske oplevelse med palmer, koralrev, badestrande, vandfald, m.m.

Arbejdsopgaver

Salg af sponsoraftaler – Her vil du hjælpe flere af de største sportsklubber i Danmark med at skaffe lokale sponsoraftaler. Nogle af de klubber der samarbejdes med, er blandt andet SønderjyskE, FC Midtjylland, FC Nordsjælland Skjern Håndbold, Frederikshavn White Hawks, m.m. Er du sportsinteresseret er det den perfekte opgave, da du får snakket en masse sport, både med kollegaer og kunder.

Mødebooking – Du vil være første kontakt mellem en dansk virksomhed og deres potentielle kunder. Din opgave er at behovsafdække en potentiel kunde, og derefter booke et møde til vores salgs ansvarlige i Danmark.

Virtuel Assistent – Opgaverne som VA svinger meget og kan omhandle grafisk design, teknisk support, data-entry, webdesign, men de mest normale er indenfor kundeservice og administration. En VA fungerer effektivt som en personlig assistent for et travlt firma, som for det meste vil ligge i Danmark. Her vil du varetage mange af de opgaver der kan løses online eller over telefonen.

Byg dit eget team – Har du allerede en masse erfaring i branchen og føler dig klar til at tage næste skridt, så tilbyder vi også at i kan bygge jeres eget VA team. Dette vil for det meste bygge på engelsk VA services, hvor vi stiller hele vores organisation, accounting, payroll, legal, HR, recruitment, m.m. til rådighed for at I kan tage en dansk kunde op på et nyt niveau og evt. have flere kunder under jeres vinger sammen med jeres team på Filippinerne.

Din profil

Gode talegaver
Glad og smilende
Udadvendt
Elsker at rejse og opleve nye kulturer
Salgs eller BPO erfaring er en fordel men ikke et krav
Du taler og forstår dansk i både skrift og tale
Du er klar til at rive minimum 8 måneder ud af kalenderen

Vi tilbyder

Forskellige lønpakker der kan variere efter erfaring eller mængden af salg, men alle starter på Fast løn + Provision. Flere vælger senere hen skræddersyet aftaler for at maksimere indtjening.
Velkomstpakke med afhentning, hotel, transport, scooter, snorkeludstyr, sim-kort, m.m.
Grundig oplæring og træning.
Betalte firmature i fantastiske Filippinerne min. 2 gange om året.
Konkurrencer og bonus aftaler der altid køre både på dag, uge og måneds basis.
Rabatter på oplevelses ture rundt på øen Cebu.
Hjælp til alt hvad der omhandler at flytte til et nyt land, inkl. at finde din nye lejlighed.
Betalt flybillet tilbage til Danmark efter 1 års ansættelse (eller refundering af gammel).
Fuldt betalt 9G arbejdstilladelse samt alle andre visumkrav.

Lyder dette som noget for dig, eller kunne du tænke dig at høre nærmere, så send gerne en ansøgning.

Derefter vil vi ringe dig op, og du vil også have mulighed for at tage en snak med vores nye eller gamle ansatte, så du kan høre lidt om hverdagen på filippinerne fra dine kommende kollegaer.”

Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev