Alt det grønne pibler frem og hunden ligger i en lun krog på terrassen mens disse linjer skrives. Foråret er i den grad på vej..

Når det er forår og dagene bliver længere går vores intakte hunkatte i løbetid. Det er ikke specielt nemt at være i samme hus som en løbsk kat. Læs månedens artikel og læs hvorfor vi anbefaler, at de fleste katte bør steriliseres.

Tusind tak til alle jer der donerede lækre hunde- og katte-ting samt foder til vores indsamling til dyrene i Ukraine. Der blev kørt to minibusser lastet til bristepunktet med gode ting til dyrene i Ukraine. Alt blev taget imod med kyshånd!

#Sammen er vi stærkest

De bedste hilsner fra alle på Gentofte Dyreklinik

Bør du få steriliseret din kat?

Læs vores nyeste artikel om fordele ved sterilisering af katte. Der er mange fordele -både for katten og dig som ejer..

Læs mere →

God pris på kastrering og sterilisering i 2022

Kastrationspakke inkl vaccination, øremærkning, samt registrering 999 kr.- incl moms

Sterilisationspakke inkl vaccination, øremærkning, registering, krave og smertestillende medicin til behandling i hjemmet 1400 kr.-

Læs mere →

Konkurrence!

Hver gang du køber Hill’s foder hos i april, deltager du i vores konkurrence om en gratis sæk foder!

Chancerne er store! Kom glad forbi..

Er du den heldige vinder?

Husk at forebygge mod lopper og flåter

Solen skinner og det bliver varmere. Især flåterne vågner nu, så tiden er inde til at forebygge. Vi har derfor fyldt vores hylder med både tabletter og spot-on produkter og rådgiver dig gerne.

Læs mere →

Tilbud på undersøgelse af hjerte og lungeorm i april!

Få din hund testet for hjerte og lungeorm – det er en hæslig og desværre også dødelig sygdom hvis din hund pådrager sig denne parasit. Tidlig diagnostik og behandling reder mange dyr. Bring os 3 afføringsprøver – én fra hver dag i 3 dage.

10% på afføringsprøver i april!

Læs mere →

Få 10% på foder fra Hills!

Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App

Og er du ny foderkunde tilbyder vi dig derudover 150 kr.- i rabat på dit første køb. Vi hjælper dig med at oprette dig!

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Online booking!

Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Vi har weekendvagten fredag den 1 april til og med søndag den 3 april samt igen fredag den 29 april til søndag den 1 maj

Læs mere →

Tilmeld dig vores nyhedsbrev