Det kræver kondi at gå til babysalmesang “Op at stå. Ned at ligge. Rul rundt. Løft babyen. Kast – og grib – babyen. Og husk at synge imens.” Kommunikantionskonsulent og babysalmesangs-novice Steen Toft Winther beretter fra Gentofte Kirke.

Find Steens reportage her

Kommunikationskonsulent som babysalmesangslærer “Som en der for det meste sidder foran computeren, må jeg konstatere at det var et befriende arbejde at synge, danse og være sammen med nogen som havde et helt andet tempo end mit eget.”

Læs om Silles oplevelser

Nyt i stiftet

Ny kommunikations- konsulent “Jeg vil gerne bruge min faglighed til at få kirkens gode fortællinger ud at leve i befolkningen.” Læs med

Biskoppens Julekoncert Peter Birch inviterer til Biskoppens Julekoncert den 26. november kl. 15-16 i Helsingør Domkirke. Det er gratis at deltage. Læs invitationen her

Strik og julehjælp

Fat pindene og strik dig varm Martha-strik mødes en gang om måneden og strikker til velgørenhed. Og det er mere relevant end nogensinde, selvom kulden ikke for alvor har fået fat i dette efterår.

Bliv inspireret til strik

Julehjælp er en fælles indsats Vi kan forvente, at behovet for julehjælp bliver ekstraordinært stort i år. Derfor kan det være nødvendigt at tage ekstraordinære midler i brug for at indsamle midler.

Læs mere

Julehjælp – fra anonymitet til fællesskab Det betaler sig at møde julehjælpsmodtagere i øjenhøjde og indbyde dem til fællesskab. Og det er der heldigvis mange kirker i Helsingør Stift der gør.

Få gode råd til juleindsatsen

Kommende kurser & arrangementer

Den 22. og 23. november Stiftets konsulentrunde

Den 23. november kl. 10.00 – 12.30 Kursus: Esajas til folket! 30 år med Gammel Testamente i gudstjenesten

Den 26. november kl. 15.00 – 16.00 Biskioppens Julekoncert

Den 5. december kl. 16.30 – 19.00 Gå hjem-møde i Lillerød Sognegård

Den 6. december kl. 11.00 – 13.30 Gløgg og juleprædikener 2022

Den 14. januar kl. 10.00 – 16.00 Konference: “På vej mod en multikulturel folkekirke”

Den 27. januar kl. 10.00 – 14.00 Kursus: Få børn og unge til at fortælle bibelhistorier

Se hele kalenderen her

helsingørstift.dk Send forslag og kommentarer til nyhedsbrevet ved at svare på denne mail, eller send dem til kommunikationskonsulent Steen Toft Winther på mail: STEWI@KM.DK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev