Er det muligt at få gode kvalitetsvine på ”pap”? Absolut! Bag-in-box-vine er oplagte til arrangementer, hvor flasker kan være uhåndterbare, men også som den gode hverdagsvin, som du kan nippe til i tide og utide.

Vi skal dog ikke lægge skjul på, at det aldrig været nemt for os, at finde gode bag-in-box vine, men når det endelig lykkes os, så er vi ikke sene til at fortælle dig om det. Nedenfor kommer vi med fem gode anbefalinger til dig. Det er alle vine, hvor vi står inde for kvaliteten, og hvor prisen samtidigt er yderst attraktiv!

Slow White 2020 Sydafrika (300 cl.)

En skøn kombination af Chenin blanc og Viognier, giver her en virkelig dejlig hvidvin. Den er frisk, mild og meget tilgængelig, og især noter af nektariner og hvide blomster fornemmes i både duft og smag.

En herlig allroundvin der går godt til meste fra det lette køkken. Også rigtig god uden mad.

Slow Red 2019 Sydafrika (300 cl.)

Velafbalanceret blend af Cabernet Sauvignon, Merlot og Shiraz, giver her en frugtfyldig, saftig og meget tilgængelig rødvin. Den er blød og afrundet, og tanninerne er fint afpudset.

Vinen er herlig til stort set al slags mad med kød. Den er også rigtig god uden mad til de uhøjtidelige hyggestunder.

Langhe Bianco Piemonte (300 cl.)

Flot vin lavet specielt til Holte Vinlagers kunder. Sauvignon Blanc giver friskhed og sprødhed mens Chardonnay giver vinen druens naturlige fedme, samt en behagelig blødhed i eftersmagen.

En god alsidig hvidvin, der kan nydes til lyst kød, salater, kylling og som aperitif.

Langhe Rosso Piemonte (300 cl.)

Vi har “lokket” hele overskudsproduktionen ud af leverandøren, og er derfor i stand til, at kunne sælge denne fantastiske kvalitetsvin til en rigtig god pris.

Her får du en virkelig god rødvin i boks, som passer fortrinligt til at have stående fast i køkkenet!

Rosato Piemonte (300 cl.)

I Piemonte laves der også lækre rosévine – prøv denne og bliv positivt overrasket! Det er en frisk rosévin med god fylde og frugt. Den er tør, men stadig med en behagelig smagspalet af friske bær som hindbær og ribs.

Vinen egner sig rigtig godt til lettere fiskeretter, pastasalater og milde, bløde oste som fx Port Salut.

Fordele ved bag-in-box:

Ingen risiko for prop smag Nemt at tappe et enkelt glas vin Vinen holder sig frisk i op til 6 uger efter åbning (hvidvin og rosé i køleskab – rødvin ved max 15 grader) Billig og miljøvenlig emballage (CO2 aftrykket er otte gange mindre sammenlignet med almindelige glasflasker)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev