Glæd jer til Julerød Bageby

Fra 21. november og frem mod jul kan I opleve en hel by af forunderlige og kreative peberkagebygninger vokse frem i et hyggeligt julelandskab i Experimentariums smukke forhal. I kan selv bidrage med jeres hjemmelavede peberkagehuse og deltage i konkurrencen om en VIP-dag for hele familien på Experimentarium. Få inspiration, tips og tricks – og se vinderen fra sidste år.

KLAR? PARAT? BYG!

Bag facaden på Pixars magi

Da Pixar skabte filmen Find Nemo, udviklede de tre simuleringer af forskellige egenskaber ved bølger på havet: Af overfladen, vanddråber og skum. Kom og leg med videnskaben bag Pixars magi i The Science Behind Pixar.

FÅ ET SMUGKIG

Tag Pixar-udfordringen på din mobil

Pixar-udfordringen er en skattejagt, hvor du finder svarene i The Science Behind Pixar-udstillingen og scorer seje trofæer til din mobil. Til slut vinder du Pixar-trofæet, som du kan veksle til en lille gave i butikken.

HENT APP’EN NU

Bliv ven med Experimentarium

Bliv medlem af Experimentariums venneforening og støt os i vores arbejde for at give endnu flere børn og voksne oplevelser med science og teknologi.

SE HVORDAN DU GØR

Hvilken af dine sanser vil du helst undvære?

Hvad sker der, når du mister en af dine sanser? Vi gør forsøget i den nyeste video på Youtube-kanalen, når vi ser på, hvad sanser egentlig er for noget.

SE VIDEOEN

Pynt tidligt op til jul og bliv lykkeligere

Det er en gammel diskussion: Hvor tidligt skal man pynte op til jul? Svaret er: Jo tidligere, jo bedre, hævder forskere.

LÆS HVORFOR

Giv et gavekort til Experimentarium i julegave

JULEGAVEIDÉ MED MANGE MULIGHEDER: Et gavekort til Experimentarium kan både bruges til entré, årskort eller en skøn gave fra vores skønne butik.

KØB DET I WEBSHOPPEN

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Kontakt os Tel: +45 39 27 33 33 Mail: info@experimentarium.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev