Årets musik-julegave

GENKLANGE har skabt en klassisk familieæske, som kan bruges i hjemmet af alle, der gerne vil introducere deres børn eller børnebørn (3-7 år) til klassisk musik igennem leg, samvær og hygge.

Den perfekte gave for de klassisk musikglade – en kuffert fyldt med mange timers leg og hygge med klassisk musik for børn og deres voksne – uden, at det kræver nogle forudsætninger for klassisk musik.

Her er omhyggeligt udviklet en masse aktivitetsforslag til 25 musikstykker fra den medfølgende CD Min Første Klassiske Musik (inkl. link til streaming) indenfor kategorierne – bevægelse, afslapning, tegning og kommunikation. Alle aktiviteter tager naturligvis afsæt i et børneperspektiv, så det bliver sjovt og spændende samtidigt.

Med musikaktivitetsbogen og CD’en Min Første Klassiske Musik følger nogle af de rekvisitter, man måske ikke lige har derhjemme samt en fin kuffertæske, illustreret af børnebogsforfatter Jan Mogensen, hvor I selv kan tilføje de rekvisitter, som I personligt synes passer godt til.

Den elegante kuffertæske indeholder:

CD’en Min Første Klassiske Musik Links til streaming af musik Aktivitetsbog i holdbart materiale med 25 musikaktiviteter samt opgaver illustreret af Jan Mogensen og Erickae Sommerhill Links til bilagskopier 2 chiffontørklæder Fjer 3 nussebamser 3 fingerdukker 2 snurretoppe 3 skumbolde

Prisen for alt dette er Kr. 399,- og kan selvfølgelig købes på www.genklange.dk

God fornøjelse

Læs mere og køb her

VI I GENKLANGE ØNSKER JER ALLE EN RIGTIG DEJLIG JUL FYLDT MED HYGGE, KÆRLIGHED OG DEJLIG MUSIK.

Musikalske hilsner fra Gabriella Meinert-Medici

.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev