Find dine julegave, julegodter og læs alt om julen i Nordsjælland 🎁

TAG PÅ JULEMARKED I NORDSJÆLLAND

Julen nærmer sig og derfor er vi gået i julehumør. I løbet af november og december holder flere hyggelige julemarkeder åbent i Nordsjælland. Kom og vær med til en julefest, hvor du og din familie kan smage på lokale juleråvarer, se de flotte lys, og ikke mindst købe julegaverne.

Her er et par udvalgte julemarkeder, men der er mange flere oplevelser på hjemmesiden.

LÆS BLANDT ANDET OM

·        Julemarked på Esrum Kloster

·        Julemarked på Grønnessegaard Gods

·        Jul i Hillerød

·        Jul på Esromgård

·        Juleveterantoget

JULEMARKED PÅ ESRUM KLOSTER

Køb franske specialiteter, klosterets egne produkter og deltag i aktiviteter for hele familien, når Esrum Kloster afholder deres årlige  stemningsfulde julemarked.

Esrum Kloster og Møllegård inviterer til julemarked med masser af julehygge. Dagene foregår lørdag og søndag d. 26-27. november & 3-4. december 2022 fra 10:00-17:00.

Møllecaféen serverer julelækkerier, så tag en pause fra indkøbene og nyd en bid mad. Der vil være salg af både kolde og varme retter, søde sager, gløgg og selvfølgelig skummende nytappet klosterøl fra fad.

3 OPLEVELSER I NÆRHEDEN

🏠 Besøg Esrum Kloster Butik 😴 Overnat på Hotel Gilleleje Strand 🦞 Spis på Restaurant Far til 4

JUL PÅ GODSET

Det idylliske Grønnessegaard Gods er kendt vidt og bredt for sit skønne julemarked. I weekenden d. 26. november – 27. november kl. 10.00-17.00, danner godset igen rammen om et stort og eksklusivt julemarked.

På det flot pyntede gods finder du ægte julestemning, samtidig med at du kan købe alt det, du mangler til julen på Grønnessegaard Gods. Find årets juletræ i juletræssalget, shop smukke juledekorationer og kunsthåndværk som smykker, træ- og pelsvarer.

Børnene kan komme på køretur med veteranbiler, lege i  en halmlabyrint og der vil være underholdning for de mindste.

3 OPLEVELSER I NÆRHEDEN

🏠 Besøg Grønnessegaard Gods og Gårdbutik 🦞 Spis på Lynæs Madbar 🪁 Gå på Halsninoen

JUL I HILLERØD

Julen begynder i Hillerød d. 25. november, hvor Frederiksborg Slot illumineres og byens flotte julebelysning tændes.

Oplev den særlige stemning af forventning og elektricitet i luften, når store grupper af børnefamilier bevæger sig mod Torvet for at se det store juletræ blive tændt.

Traditionen tro bliver der juleoptog gennem byens gågader med Klaverfabrikkens nissebørn, Nissegarden, som spiller festlig julemusik frem til Torvet. Butikkerne holder Black Friday med åbent til kl. 22, så du kan kombinere julens indtog med at købe de første julegaver.

3 OPLEVELSER I NÆRHEDEN

🦞 Spis på Skänk Hillerød Øl og Vinbar 😴 Overnat på Best Western Hotel Hillerød 🪁 Besøg Frederiksborg Slot

JUL PÅ ESROMGAARD

På Esromgaard, der ligger ved Esrum i Nordsjælland, kan du i december opleve den hyggelige og landlige julestemning, når du inviteres til både julemarked og juletræssalg.

Fra 1- 22. december er der salg af juletræer, som er hentet hjem fra eget skovbrug i Jylland. Der sælges Rødgran og Nordmannsgran i alle størrelser og i julecaféen kan du nyde lidt at spise og drikke samt shoppe julepynt og gode sager.

I julecaféen på Esromgaard kan du nyde et glas hjemmelavet gløgg, lune æbleskiver, varm suppe mm. Der bliver også sørget godt for børnene, som har mulighed for at lege i halmballer eller prøve at sidde i landmandens traktor.

3 OPLEVELSER I NÆRHEDEN

🏠 Besøg Esrum Kloster og Møllegaard 😴 Overnat Fredensborg Store Kro 🦞 Spis på Skipperhuset

JUL PÅ VETERANTOGET

Nordsjællands Veterantog sætter fut i Juletoget og kører fra Græsted og langs nordkysten i den anden advents weekend. Tag den smukke tur langs Nordkysten med hele familien og ankom i røg og damp til Nordsjællands flot pyntede byer.

At køre med veterantog er en herlig oplevelse, hvor flere generationer kan hygge sig sammen. Her kan der tales om gamle dage, om teknik og transport før og nu – eller bare nyde den sanselige oplevelse. Og hvem ved, måske tager julemanden også med toget?

Juleveterantoget kører fra Græsted Station til Grønnehave Station i Helsingør i den anden advents weekend d. 3.-4. december 2022. Der er stop i Gilleleje, Dronningmølle og Hornbæk.

3 OPLEVELSER I NÆRHEDEN

🏠 Besøg Butik Bakkegaarden 🦞 Spis på Drømmecaféen 🪁 Besøg Nakkehoved Fyr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev