Forpremiere med instruktør- og skuespillerbesøg: Fuld af kærlighed

Torsdag den 23. maj får Gentofte Kino besøg af instruktør Christina Rosendahl og skuespiller Viilbjørk Malling Agger til forpremiere på den vigtige og rørende film Fuld af kærlighed.

På overfladen ligner de en helt almindelig dansk familie. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren (Lars Ranthe) mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia (det unge stjerneskud Viilbjørk Malling Agger) midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.

For selv om hendes far vender ædru hjem efter 5 ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage – og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

Instruktør Christina Rosendahl og hovedrolleindehaver Viilbjørk Malling Agger under optagelserne til Fuld af kærlighed. De vil introducere filmen fra scenen til forpremieren i Gentofte Kino.
Forpremiere: Torsdag d. 23. maj kl. 20.00:

Køb billetter her

Pressefoto Fuld af kærlighed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev