I torsdags anbefalede vi dig at prøve de fantastiske whiskyer fra Stauning, og i dag er turen så kommet til de mindst lige så suveræne whiskyer fra Mosgaard fra Fyn!

Anmeldelserne taler for sig selv og det er ikke for sjov at Mosgaard blev kåret til Danmarks bedste destilleri i både 2020 og 2021. Her er der nemlig tale om whisky i absolut verdensklasse!

Lige nu kan du købe den formidable PX whisky fra Mosgaard til en ekstra nedsat pris og det er en whisky, som enhver whiskyelsker simpelthen er nødt til at smage – dobbelt guldmedalje ved World Whisky Awards og Best Danish Single Malt Whisky 2021 – værs’go!

Husk også at lytte til vores nyeste podcast afsnit, der udelukkende handler om dansk whisky. Det er en ret imponerende fortælling om udviklingen inden for whiskyfremstilling i Danmark!

Mosgaard PX Whisky Single Malt

Whiskyen har først ligget på fade af ny fransk eg, og er derefter blevet eftermodnet på Pedro Ximenez sherry-fade det sidste år til halvandet. Det giver en spændende blanding af friske tanniner fra den franske eg og sødmen fra sherry-fadet.

Smagen præges især af en intens maltsødme, kaffe, chokolade, æbler, citrus, læder, tørrede frugter og brændte figner.

Prøv også de andre – og næsten lige så flot anmeldte whiskyer fra Mosgaard:

Mosgaard Port

Fantastisk whisky med fylde og finesse. Smagen er vinøs og byder især på noter af mørke druer, blommer, karamel, kaffe, æbler, anis og kanel.

Mosgaard Oloroso

Elegant whisky lagret på sherryfade med intense smagsnoter af malt, karamel, pærer, fersken, citrus, tørrede frugter og nødder.

Mosgaard Peated/Bourbon Cask

Fyldig og karakterfuld whisky med smag af tørverøg, cremet karamel, fersken, citrus, honning, mandler og brændte figner.

Kort om Mosgaard:

Mosgaard Destilleri ligger på den sydøstlige kystlinje på Fyn. Lige præcis her er grundvandet meget mineralholdigt og det er en af de mange små detaljer, som præcist definerer smagen og stilen hos Mosgaard. Alle produkter er økologiske, hvilket sikrer den rene og sprøde smag.

Destilleriet er grundlagt i 2015 og ejet af Gitte og Jes Mosgaard, samt støttet af den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af Landdistrikterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev