Nyhedsbrevet fra kunsthallen Gl. Holtegaard er noget anderledes denne omgang, end dem de plejer at sende ud. De tillader sig at at bryde lidt med formen og kommer her med en hjertevarm bøn til dig om, at du vil bruge et øjeblik på at hjælpe både kunsthallen og holdet bag Gl. Holtegaard – De kan nemlig bruge din underskift som støtte.

Støt Kunsthallen Gl. Holtegaard med din underskrift – (Tryk på link her).

Pressefoto

Gl. Holtegaard har i mere end 30 år været kunsthal for skiftende udstillinger for et stigende lokalt, nationalt og internationalt publikum. Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram, som byder på æstetiske, sanselige og erkendelsesmæssige oplevelser.

Det vil de gerne kunne blive ved med at tilbyde jer!

Kunsthallen Gl. Holtegaard er et vidunderligt sted for udstillingsaktiviteter, hvor både hus og have på sin egen unikke måde er en del af den kunstneriske oplevelse. Kunsthallens placering i arkitekt og hofbygmester Lauritz de Thurahs historiske barokanlæg gør at samspillet mellem den barokke arkitektur, parkanlæg og de intime, næsten hjemlige udstillingsrum skaber stor diversitet for den kunstfaglige udfoldelse.

I årevis har kunsthallen vist udstillinger med både danske og udenlandske topnavne, både nulevende og afdøde mestre. Herunder kan nævnes Fernand Léger, Trine Søndergaard, Isaac Grünewald, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Franciska Clausen, Frederik Næblerød, Rita Kernn-Larsen, Malene Landgreen, Robert Rauschenberg, Jesper Just, Imogen Cunningham og mange, mange flere.

Gl. Holtegaard danner hvert år ramme om et mangfoldigt aktivitetsprogram både inde og ude, som knytter sig til udstillingerne samt Gl. Holtegaard som sted og kulturinstitution. Her er der tale om aktiviteter og arrangementer som kunstnersamtaler, foredrag, årets Æbledag i barokhaven, samt kreative tilbud for børn og voksne, omvisninger, havevandringer, koncerter samt omfattende undervisningstilbud til skoler.

I slutningen af juni 2023 opsagde et flertal i kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune den økonomiske aftale med kunsthallen Gl. Holtegaard. Findes der ikke en politisk løsning, må kunsthallen dreje nøglen om ved udgangen af 2024.

De ønsker med underskriftindsamlingen at vise kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune, at borgerne støtter en kunsthal på Gl. Holtegaard i 2025 og fremefter.

Skriv under her, hvis du ønsker at bevare og støtte kunsthallen på Gl. Holtegaard (tryk på link).

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev