Hellere best friends end black fridays

INGEN BLACK FRIDAY HOS OS I ÅR…

Jeg er helt med på at et godt tilbud altid er velkomment og Black Friday kan da også anses som en gang gak og løjer og lidt fest i gaden, som vi jo alle holder af. Jeg har bare sværere og sværere ved at se mig selv som en ansvarlig erhvervsdrivende med øje for miljøet, hvis vi hopper med på vognen.

Hvorfor skal vi bestemme hvornår du skal handle? Hvorfor skal vi max-teste alle forsyningskæder én dag om året og stresse alle led i kæden? Hvorfor er det fedt at sælge mere i stedet for bedre? Hvem vinder ved at du køber to kilo te istedet for de 200g du reelt skal bruge?

Hos TeSelskabet tror vi som altid på den lange gode relation og at vi hver dag skal gøre det så godt som overhovedet muligt. Glade og tilfredse kunder, som føler sig set og hørt er vores eksistensgrundlag. Kvalitet og omhu skal ikke sættes over styr for en hurtig gevinst og guderne skal vide at også i vores branche er fristelserne mange.

Nej – TeSelskabet er vores hjerteblod og må gerne afspejle vores holdninger til tilværelsen. Og dér må vi tone rent flag og indrømme at en hurtig knald-handel aldrig rigtigt bliver vores kop te.

Hvad synes du?

Kærlig hilsen

Lars

TeSelskabet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev