Holte Vinlager er glade for at kunne meddele, at billetsalget til dette års vinfestival nu er startet!

Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse fyldt med exceptionelle vine, mulighed for at smage kulinariske lækkerier – og selvfølgelig opleve den enestående stemning. Alt vil være som det plejer – og så alligevel ikke helt. Grundet den tragiske brand på Børsen i år, som de ellers har holdt vinfestivalen på siden 1993, skifter de for første gang lokaler.

I år afholdes vinfestivalen i ”Pressen” i Politikens Hus ved Rådhuspladsen. Her har arrangørerne tidligere haft gode oplevelser med vinsmagninger, og både pladsen og den dejligt centrale placering i København, gør Politikens Hus til det helt ideelle sted for gæsterne.

Konceptet er dog, som altid, det samme. Du får nemlig en unik mulighed for at kigge producenterne direkte i øjnene, mens du smager på deres livsværk. Med vindyrkere fra hele verden, er der også nok at hente af røverhistorier og spændende vinviden. På Holte Vinlagers vinfestival er der noget til enhver smag!

De forventer et stort fremmøde igen i år, så skynd dig at sikre din billet, hvis ikke du vil gå glip af herlighederne i år!

Book billet nu

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev