BIO BANKO er udviklet fordi en lang række biografer i Danmark står uvirksomme i formiddagstimerne og samtidig udgør befolkningen en stadig stigende andel, som gerne vil have en kombination af social underholdning og spænding i hverdagen for et relativt beskedent beløb.

De 2 firmaer Entertainment Service ApS og eBillet A/S, der begge igennem en lang årrække har været leverandører af service til de danske biografer, er gået sammen om at udvikle det koncept, der fra marts 2020 tilbydes de danske biografer.

Oplev en herlig blanding af spil, spænding og visuel kultur via biografernes lærred, der danner rammerne om samværet og de fine præmier. Prisen for ca. 2 timers underholdning er som en normal biografbillet kr. 100,- for 6 spilleplader, og præmierne i spillene vil dels være gavekort til naturalier fra Menu, Jægersborg Allé 44, samt fribilletter til biografen.

Medtag din opladte smartphone/tablet med internetadgang og få pladerne direkte på din browser. Der er 6 spil og 4 x underholdning plus en pause.

Første offentlige forestilling er lørdag d. 22. februar kl. 10.30 i Gentofte Kino.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev