Holte Vinlager har glædet sig enormt meget til at præsentere dig for årets tre BLACK FRIDAY tilbud, og det er faktisk helt vanvittigt, at de kan sælge vinene så billigt!

I år har de udvalgt to forrygende vine fra henholdsvis Ribera del Duero og Toro, og så har de også en ekstremt velsmagende portvin, som de kan tilbyde dig. Fællesnævneren for alle tre vine er tårnhøj kvalitet, og du har med andre ord chancen for at gøre nogle super gode køb!

Pata Negra Crianza 2018 Ribera del Duero

Her får du en forrygende Crianza fra Ribera del Duero, når den er bedst. Lavet i moderne stil med fadlagring på nye, franske egetræsfade. Det er en fyldig og intens vin, som helt sikkert vil imponere dig!

En perfekt ledsager til simreretter, krydret mad og kødretter med kål eller bagte rodfrugter.

Pata Negra 2020 Toro

Hvis du er til kraftige rødvine, så er Pata Negra fra Toro lige noget for dig. Ren Tempranillo med masser af frugt, modne bær og en fin let syre, som binder det hele sammen. Ganske enkelt en vin, som du bare skal smage!

Prøv gerne vinen til en mørbradgryde med bacon og champignon – simpelthen fantastisk!

Cadão 10 år Tawny Port

Figner, rosiner og tørrede frugter præger smagen i denne herlige portvin. Takket være den gode blanding af yngre og ældre vine, bliver smagen flot afbalanceret.

Meget elegant portvin, der er god til ost og fremragende til chokolade!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev