Kom og bobl med os
Sommeren bobler af science, sjov og sæbebobler på Experimentarium. Vær med, når vi blæser vilde bobler på vores fantastiske tagterrasse. Og hvis sommervejret driller, kan I også boble indendørs i Bobleriet og opleve det skønne sæbebobleshow.
KOM OG VÆR MED!

Her er vores opskrift på sæbeboblevand
Her får du opskrifter, tips og tricks til, hvordan du laver fantastiske sæbebobler, så I kan boble videre derhjemme.
PRØV SELV

Piloternes bedste sæbebobletricks
Ormen, Dobbeltkarusellen og den firkantede sæbeboble: Her er en stribe videoklip med nogle af piloternes bedste bobletricks.
SE VIDEOER

Nak vandmonstret på Experimentarium
NY AR-OPLEVELSE: Vandstanden stiger i Danmark, og et vandmonster truer med at oversvømme kloden. Vandmonstret har gemt sig på Experimentarium, og DU er udvalgt til at bekæmpe det og stoppe vandstigningerne, inden det er for sent. Til din rådighed har du din mobil – og dit mod!
SE HVORDAN DU GØR

Holder de gamle myter om vejret?
“Når mosekonen brygger, venter en hed dag” og “når katten river træet varsler det blæst”. Eller kan det nu passe? Sammen med DMI tjekker vi gamle vejrmyter.
LÆS MERE

Sådan slipper du ud af et revlehul
Du er ude og bade ved stranden. Pludselig fører en stærk strøm dig udad mod åbent hav. Du er fanget i et revlehul. Se her, hvordan du kæmper dig ud af livsfaren.
SE HVORDAN

Flyt brikkerne i sommerferien
Det er hyggeligt at spille spil, og Experimentariums butik og webshop bugner af spil, puslespil, hovedbrud og nørklerier, der både underholder og udfordrer de små grå. Se udvalget her, og kig forbi Experimentarium – du behøver ikke købe adgang for at besøge butikken.
SE UDVALGET I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev