Når man er inviteret til fest og gode stunder, så vil man gerne at alt spiller udseendemæssigt – især håret. Uanset om du er mand eller kvinde, er håret en stor del af ens identitet og udstråling. De fleste ønsker at have sundt, fyldigt og lækkert hår.

Den velkendte TV-figur Score-Kaj var i 1990’erne Danmarks største selvtillidsbombe, som levede efter de tre store S’er – charme, selvtillid og lækkert hår. Sidstnævnte skal vi nok love dig at du får med den rette shampoo fra Apropro.dk .

Hvorfor er plejningen af hår så vigtigt?
Er du også én af dem, som altid vælger frisør med stor omhu? Og ikke lader hvem som helst røre ved lokkerne? Så har du med stor sandsynlighed også diverse hårprodukter og styling-redskaber stående på badeværelseshylden.

Det kan også være du er én af dem, som tager saksen selv i hånden og hurtigt klarer stylingen med en kam eller børste. Uanset hvilken type du er, så er det et must at have en god shampoo og balsam stående i badet. Den rette plejning er vigtig af dit hår, så du udstråler sundhed. Triste og tørre hårlokker kan hurtigt få dig til at se mere træt og uoplagt ud. Shampoo kan også være behjælpelig med diverse hovedbunds- og hårproblemer.

5 tips til velplejet og lækkert hår
• Vælg en shampoo ud fra din hårtype og behov. Du finder både shampooer til tørt, krøllet, fint, fedtet og normalt hår.
• Vask kun håret 2-3 gange om ugen med shampoo og opnå en sundere hovedbund.
• Tør dit hår forsigtigt og skrue ned for varmen ved hårtørring og styling.
• Klip ofte spidser – gerne hver 6.-8. uge, så de tørre spidser ryger væk, som giver et flottere og mere glansfuldt resultat.
• Bad ikke i for høj varme, da det kan medføre kruset og tørt hår.

Vælg en shampoo ud fra din hårtype og behov. PR-foto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev