Tidligere Mew-guitarist åbner sit kunstnerværksted for kunder og gæster

Bo Rune Madsen er en i alle ordets betydninger uafhængig kunstner med en produktion, der folder sig ud i mange formater, især billedkunst og musik. Den mangeårige guitarist og kreative hovedkraft i Mew har nu forladt den etablerede galleriverden for i stedet at åbne sit eget GALLERI CHEZ BULE i hjertet af Hellerup.

Galleriet er åbent efter aftale og ved særarrangementer, hvor BRM og venner vil invitere til workshops, minikoncerter, oplæsninger, te-passiarer mv. Her kan man købe kunst direkte fra stalddøren og diskutere alt fra Nemo til Nirvana.

Det nyeste opbrud i Bo Rune Madsens karriere er endnu et skridt i hans konstante søgen efter uafhængighed, frihed og glæde. Med Mew rev han murene ned og udvidede rammerne for mainstream rockmusik. Med Turbolens løftede han børnene op i øjenhøjde og tog dem seriøst som samarbejdspartnere og lysende læremestre. Og i sit kunstneriske virke maler, bygger og tegner han verden i sit personlige billedsprog.

Bo Rune Madsens drivkraft er troen på, at vi som mennesker kan meget mere, end vi tror vi kan. Herunder at åbne og drive sit eget arbejdende galleri, hvor man kan se kunstneren i øjnene.

– Jeg er ikke længere en ung, flakkende kunstnersjæl. Jeg er i fyrrerne og har tre børn med den samme kvinde. Det er en solid grounding. Samtidig har jeg været verden rundt mange gange, mødt mange interessante mennesker, udlevet min drengedrøm og dyrket mit ego. Det giver en vis ro, et vist klarsyn i forhold til min plads i verden og mine næste skridt. Ikke sådan forstået, at jeg nu ved præcis, hvor jeg vil hen, eller hvor det skal ende – men jeg ved, at vi alle har brug for en gang i mellem at bryde ud af de systemer, der styrer vores liv, siger Bo Rune Madsen.

GALLERI CHEZ BULE

Aurehøjvej 2, gården

2900 Hellerup

Åbningstider: Efter aftale

www.borunemadsen.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev