Mød OL-helte på Experimentarium

Nu kulminerer OL i Tokyo, og på Experimentarium får vi en livlig forlænget weekend i Legenes tegn. Kom og følg de afgørende medaljekampe og afslutningsceremonien på storskærm på tagterrassen, og mød OL guldvinder Anne-Marie Rindom og andre danske OL atleter, når de besøger os. Book din fribillet nu – det er først til mølle.

SE HVAD DER SKER OG BOOK FRIBILLET NU

Kom og hyld danske OL-atleter

Byd danske OL-atleter velkommen hjem ved et arrangement på Experimentarium mandag klokken 16. Vi frigiver nu et begrænset antal fribilletter, som kan bookes først til mølle.

BOOK NU

Prøv sjov sport på egen krop

Er der gang i familien? På den Olympiske Tagterrasse kan I i weekenden prøve sportsgrenene taekwondo, fægtning, ju-jitsu og pickleball på egen krop.

SE PROGRAMMET

Hvad vinder de olympiske atleter?

Tjoo…. medaljer og ære – og hvad ellers? Der er også penge på spil, og i fx Tyskland får OL vinderne en ret så usædvanlig bonus.

SE HVAD DET ER

Smag på Tokyo på det Olympiske Tag

I weekenden tilbyder vi blandt andet en lækker, sprød Tonkatsu kyllingeburger eller en Bento Box med teriyaki-marinerede kyllingekødboller på spyd.

SE UDVALGET

Få årskort til Experimentarium

Olympisk sommer på Experimentarium fortsætter helt til 5. september, og fra efterårsferien kan du glæde dig til vores nye bæredygtighedsudstilling Klimatopia. Køb et årskort – så er du klar til det hele.

KØB I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev