Nu har du chancen for at gøre nogle fantastiske vinkup fra Bordeaux! Vi har været knivskarpe i forhandlingerne, og har glædet os enormt meget til at starte vores Bordeaux kampagne. Det gør vi nedenfor med de første syv formidable anbefalinger til dig.

Bemærk: Nogle af vinene tilbyder vi dig til det man kalder en primeur pris – altså en pris man normalt kun får, når man køber vinene inden de er frigivet til salg fra producenten.

Château Lamothe-Bouscaut 2019 Rouge

Denne forrygende vin har sin helt egen stil på trods af samme ejerforhold som Château Bouscaut: Det er en fyldig, frodig, og allerede forførende og saftspændt rødvin med balanceret syre.

Château Lamothe-Bouscaut 2019 Blanc

Slottet har samme ejerforhold som Château Bouscaut, og sikken en kvalitet man får her, men for næsten den halve pris!

En helt utrolig lækker hvidvin med dybde, kompleksitet og finesse!

Les Clefs 2017 Saint-Estèphe

Saint-Estèphe er hjemsted for Grand Cru Classé vine som er meget kostbare, men det er også muligt, at finde kvalitetsvine til rimelige penge. Sådan en får du her!

Château Grand Rivallon 2018 Saint-Émilion Grand Cru

Delikat og fyldig smag af kirsebær og solbær, og med en duft af moden frugtaroma og egenoter. Tanninerne er silkebløde og velafbalanceret, og så har vinen en eftersmag af kryddernoter og et strejf af eg.

Château Hyot 2018 Côtes de Castillon

Klassisk bordeaux vin, som er tilgængelige for alle. Vinen er fremstillet i den reneste tradition fra Bordeaux, uden egetræsfade, hvilket giver en frugtig vin, der er dejlig drikkemoden netop nu.

Château des Granges d’Or Cru Bourgeois 2019 Médoc

Médoc er uden tvivl et af de mest berømte rødvinsdistrikter i verden, og hjemsted for mange af de mest berømte navne i Bordeaux. Her kan du gøre et rigtig godt køb, hvis du er på jagt efter en klassisk Médoc til rimelige penge!

Château Bellevue de Galvesse 2019 Lalande de Pomerol

Lalande de Pomerol er en appellation beliggende i Libournais, lige nord for den berømte vinregion Pomerol. Selvom regionen ikke er lige så kendt som sin nabo, så laver man helt sikkert nogle af verdens mest elegante rødvine her.

Vil du vide endnu mere om Bordeaux? Bordeaux er en af de mest komplekse vinområder i verden, og deles op i det man kalder højre og venstre bred. Gironde-floden deler de to regioner op og der er stor forskel på vinene – druesammensætning, klima og den såkaldte terroir, har enorm betydning for vinenes karakter.

Lyt med på vores podcast i afsnit 10 (Bordeaux), afsnit 29 (Bordeaux højre bred) og afsnit 34 (Bordeaux venstre bred). Her øser Alexander entusiastisk ud af sin kolossale viden om det legendariske vindistrikt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev