Vi afslutter vores Bordeaux kampagne med et brag! Det gør vi med nogle forrygende anbefalinger fra Vignobles Brunot, som vi har forhandlet i over 30 år. Vinhuset kører nu på fjerde generation med Vincent og Béatrice Brunot i spidsen, og her får tårnhøj kvalitet for dine penge.

Vinene roses til skyerne år efter år af anerkendte anmeldere, og hvis du holder af traditionel bordeaux, er de nærmest et must-try!

Château Maledan 2018 Bordeaux Superiore Maledan er det man kalder for en “moderne” bordeaux, hvilket betyder at der er lagt mere fokus på frugt og blød druesmag end på syre og tanniner. Den er afrundet og behagelig blød. Samtidigt har den god fylde og tyngde, der giver længde i eftersmagen. En god allround vin, der egner sig perfekt til traditionelle hverdagsretter.

Viniøjenhøjde – 6 STJERNER Japan Wine Awards – GULD Mundus Vini – SØLV

Château Tour de Grenet 2018 Lussac Saint-Émilion Drikkevenlig rødvin med kraft og styrke. Vinen lagres i 18 måneder dels på egetræsfade, dels på tank, for derefter at flaskelagre i slottets imponerende kældre udgravet i kalkklippen.

Vinen egner sig til de fleste kødretter, og den kan også sagtens nydes uden mad.

Sakura Wine Awards – GULD Brussels World Competition – SØLV

Bemærk: Château Tour de Grenet kan også købes i en flot 6-styks original trækasse. Den findes også i magnum og dobbeltmagnum i årgang 2015, som har fået guld ved Feminalise World Wine Competition. Og så har vi den også på halvflaske i årgang 2018.

Château Le Gravillot 2018 Lalande-de-Pomerol Fra satellitkommunen til Pomerol, får du her en fremragende rødvin. I duften klassisk Merlot med sødlige toner af jordbær og strejf af trøfler. Elegante tanniner afslutter vinen på fornem vis, hvor også mokka og kakaonoter opdages.

16 grader og i store rødvinsglas. Dét er bare klasse!

International Wine Challenge – GULD Bordeaux Competition – SØLV Paris Competition – SØLV

Bemærk: Château Le Gravillot kan også købes i en 6-styks original trækasse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev