Tilbud til unge mellem 12 og 25 år

Det forlyder, at flere og flere unge msitrives, men det står ikke helt klart, hvad man egentlig gør for at hjælpe og støtte de mange unge, der enten har det rigtig skidt, eller som bare ikke har det rigtig godt. Nogle unge har problemer med at få venner, mens andre oplever et pres for at være mere sociale, end de er og har lyst til at være. Nogle trives ikke derhjemme. Nogle bliver mobbet. Og nogle er ensomme. Andre har problemer med at følge med i skole eller på uddannelse. Mange oplever stress. Nogle har problemer af økonomisk art. Eller har kærestesorg, der fylder alt for meget, eller de kan ikke helt finde rundt i egen seksualitet og/eller kønsidentitet. Og så er der dem, der slet ikke kan se en vej ud af deres nuværende situation, mens andre bare er forvirrede på et højere plan. Mange har angst eller er nervøst anlagt. Andre igen er fysisk syge – eller har nærmeste, der er alvorligt syge. Og der er rigtig mange, der “bare” er lidt triste og trænger til et par ører, der lytter. Eller har brug for et klap på skulderen og lidt venlighed og imødekommenhed eller en at tale eller skrive med, som ikke kender dem, ikke dømmer dem og ikke handler hen over hovedet på dem! Og så er der altså også nogle, der har brug for decideret hjælp her og nu.

Har du også bare brug for nogen at tale med, som måske kan komme med et godt råd eller måske bare gider lytte? Eller kender du nogen, der har? Eller har du brug for, at nogen hjælper dig med at skabe klarhed over, hvad du skal gøre ved din situation? Så skal du vide, at der i Gentofte er en afdeling af Headspace – et sted, hvor du og andre unge helt anonymt kan komme eller kan ringe til, skrive til eller chatte med. Der er frivillige, der er parate til en snak om både stort og småt – også selvom du måske selv kan være i tvivl, om det du har brug for at tale om, måske er for småt til et sted som Headspace. Det er det ikke! Du er altid velkommen i åbningstiden – også hvis du egentlig bare vil se, hvad Headspace egentlig er for noget. Alle unge fra 12-25 år er velkomne, og der er simpelthen ikke noget, der er hverken for stort eller for småt at vende med folkene på stedet – og så er det gratis!

Du er også velkommen til komme forbi, ringe, skrive eller chatte, hvis du er pårørende eller fagperson, og du har brug for at vende det, der fylder i dig eller i et ungt menneskes liv, med en anden!

Du bestemmer!

Headspace  skriver på deres website:

“Vi taler om netop det, du ønsker, og i det tempo, som du finder naturligt. Intet er for stort eller småt. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas og tryg ved at tale med os. Intet er forkert i headspace. Måske har du bare brug for nogen at tale med og få lettet hjertet og sige nogle ting højt. Lige meget hvad, så er vi her for at hjælpe dig.

Du bestemmer selv, om du vil sige dit fulde navn og andre oplysninger. Vi har tavshedspligt og videregiver ikke din historie til andre.

Du må komme i headspace lige så meget, som du har behov for! Vi er dit frirum, hvor du altid er velkommen.

Rådgivningen i headspace er gratis og uforpligtende, og der er ingen ventetid. Vi er både fastansatte og frivillige rådgivere. Du vil også kunne møde vores kolleger fra kommunen og regionen i centret.”

Kontakt

Åbningstider: Tirsdag-torsdag kl. 12.00-18.00.

Adresse: Kig meget gerne forbi i åbningstiden på Hellerupvej 24, 2900 Hellerup.

Videosamtale: Hvis du helst vil have en videosnak, så ring eller skriv til os – så sender vi dig et link.

Telefon: Ring til os på 25 97 00 77

SMS: Send en gratis sms til os på 1403, hvis du helst vil i kontakt med os på den måde. Husk at starte din besked med: hs gentofte.

Chat: Chatten er for dig, der helst bare vil chatte om det, der rører sig i dig. Den er nogle dage åben helt til klokken 22.00. Chat-åbningstiderne samt meget mere info om chatten kan du se på Headspaces website – du finder det her.

 

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev