Måske kan du huske, at vi i efteråret 2021, kunne tilbyde dig en superlækker Brunello til en helt fantastisk pris – og måske var du en af de heldige, der nåede at få fat i nogle flasker? Nu har vi den igen og prisen er stadig yderst attraktiv!

Det er Sangiovese fra det absolut bedste område i Toscana, og vinen har fået to års fadlagring plus ekstra tid på flaske inden frigivelse. Det giver en rødvin i superklasse, som du lige nu kan købe til en utrolig flot pris på KUN 159 kr. pr. flaske – lageret er begrænset, så skynd dig at bestille!

Brunello di Montalcino 2016 Le Forti

Vinen er generøs og aromatisk på en forførende og udtryksfuld måde. Først opdages en flot teglstensrød farve, og duften følger op med især violer og modne, røde bær. Smagen er medium fyldig med god fedme og bløde tanniner, og eftersmagen bærer præg af underskov og røgfyldte noter.

BEGRÆNSET ANTAL!

Vinen er let og elegant i stilen. Og så er frugtsyren nu så velintegreret i vinen, at den fremstår utrolig blød og behagelig. Det er en rødvin, som skal åbnes i god tid før servering, og den må meget gerne iltes på en karaffel. Nyd den af de store glas – og gerne til lam, kalv eller oksekød. Simpelthen forrygende!

I Brunello vine spiller årgangen en kæmpe rolle, og 2016 er af eksperter blevet udnævnt til en exceptionel god årgang – især i Toscana. Hvis vinbønderne kunne styre vejret med en termostat, ville de indstille det præcist som vejret artede sig i 2016. Årgangen har tilmed fået de maksimale 5 stjerner af konsortiet i Toscana. Der er altså tale om noget helt specielt her!

Toscana er et enormt spændende vindistrikt at gå på opdagelse i. Lyt med på vores podcast og hør Alexander fortælle om det legendariske område.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev