Julen er over os, og på Experimentarium er peberkagebyen Julerød Bageby vokset med huse, kirker, slotte, Rundetårn og Nyhavn. Kom og oplev det hele – og se samtidig den fantastiske The Science Behind Pixar-udstilling.

Oplev Julerød Bagebys mesterværker i juleferien

I vores smukke forhal er den hyggelige peberkageby Julerød Bageby stille og roligt vokset, og de snævre gader forbinder nu både huse, slotte, kirker, Rundetårn, Amalienborg – og endda en bid af Nyhavn! Kom og oplev stemningen og duften af peberkage i juleferien. Vi har åbent hver dag, og vi glæder os til at se dig.

FÅ ET SMUGKIG

Ny video: Jacob og Noah battler på peberkagehus

Det går ikke stille for sig, når piloterne Jacob og Noah kaster sig ud i en halsbrækkende dyst om at bygge og pynte peberkagehus på tid. Hvilket hus synes du er flottest?

SE FILMEN

Byg Nyhavn og Rundetårn som peberkagehuse

Lyst til at eksperimentere med mere avancerede peberkagekonstruktioner? Her får I vores guides til et par historiske bygninger – lige til at printe ud.

HENT GUIDERNE

Åbningstider i jul og nytår

Alle dage 9:30-17 Undtagen: Lørdag den 24/12: 9:30-14 Lørdag den 31/12: 9:30-14

Leg med Pixars magi i juleferien

Kom og oplev videnskaben bag Pixars magiske animationsfilm i juleferien. Eksperimentér med animations-troldmændenes værktøjer og bring Buzz Lightyear, Nemo og andre Pixar-karakterer til live.

FÅ ET SMUGKIG

Giv et gavekort til Experimentarium i julegave

Mangler du en sidste-øjebliksgave? Giv et gavekort til Experimentarium til en nysgerrig ven. Det er nemt: Køb online nu, print og smid under træet. Du bestemmer selv beløbet.

KØB DET I WEBSHOPPEN NU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev