Bag, byg og julehyg i Julerød Bageby

Oplev peberkagebyen Julerød Bageby skyde op i et stemningsfyldt julelandskab på Experimentarium. Bag, byg og pynt jeres eget peberkagehus derhjemme og føj det til Bagebyen. Vi kvitterer med en gratis børnebillet til Experimentarium, og der er flotte præmier til de bedste og mest finurlige konstruktioner.

SE HVORDAN I DELTAGER

Micki Cheng kårer mesterværket

Kom og vær med, når den populære tv-vært, Bagedyst- og Vild med dans-deltager kårer det flotteste peberkagehus i vores store konkurrence.

SE HVORDAN

Du bliver lykkelig af at pynte tidligt op til jul

Det er en gammel diskussion: Hvor tidligt skal man pynte op til jul? Svaret er: Jo tidligere, jo bedre, hævder forskere.

SE HVORFOR

Bliv ven med Experimentarium og giv en hjælpende hånd

Nu kan du blive medlem af Experimentariums venneforening og samtidig støtte os i vores arbejde for at endnu flere børn og voksne kan få oplevelser med naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

SE HVORDAN DU GØR

BÆREDYGTIG KOST

Tjek på madens klimaaftryk

I Danmark spiser voksne mellem 18 og 75 år i snit over 1 kilo kød om ugen. Kostrådene anbefaler 350 gram om ugen.

LÆS MERE

Test din viden om kostrådene

De nye officielle kostråd hjælper dig til ikke blot at spise sundt, men også klimavenligt. Test din viden og få styr på kostrådene her.

TAG QUIZZEN

Genbrugssugerør i flotte farver

Experimentariums webshop bugner af bæredygtige gaveideer. Tjek fx de flotte sugerør i glas, der både lader jer spare på plastikken og ser flotte ud på bordet.

KØB DEM I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev