Lun dig på en varm kop fyldt med hygge

I vinterens kolde og mørke måneder kan det måske være svært at finde lyspunkterne i en grå hverdag. Vinteren inviterer dog til ekstra godt med indendørshygge, hvilket i den grad er noget vi hos Chaya kan finde ud af. Om du trænger til lidt stærk ingefær til halsen eller en krydret vinterblanding, så er det noget vi kan klare.

Vores sortiment byder bl.a. på økologisk chai te, en krydret indisk blanding der med fordel kan nydes opkogt i mælk eller blot som en almindelig krydret kop te. Er du til en chai latte med mælk, så kan du med fordel også prøve Chayas Chai Pulver, der er en dejlig rund og sødlig mælkedrik med kraftig smag af ingefær.

Må vi inspirere med skønne vinterdrikke?

Earl Grey Latte

2 temål af Chayas Økologiske Earl Grey 1 dl vand (100ºC) 1 tsk akaciehonning (efter behov) 1,5 dl mælk

Hæld det kogende vand over teen, og lad den trække i 4-5 minutter. Varm mælken – om muligt i en mælkeskummer. Si teen i mælken og tilsæt akaciehonning. Servér latten i et stort glas.

Earl Grey Latte er en sikker vinder for både børn og voksne – og en god substitut til den klassiske Chai Latte. Vores Earl Grey Latte har en aromatisk smag og er en perfekt vintervarmer.

Chai Latte

3 temål af Chayas Chai Te 1 dl vand (100 ºC) 2 tsk akaciehonning (efter behov) 1,5 dl mælk

Hæld det kogende vand over teen, og lad den trække i 4-5 min. Tilsæt akaciehonning. Varm mælken – om muligt i en mælkeskummer. Hæld mælken i din chai te og nyd den varm evt. med en kanelstang og stjerneanis.

Varm chokolade med Earl Grey

1,5 temål af Chayas Økologiske Earl Grey 4 dl mælk 1 tsk brun farin Vanillestang/pulver 1 stk stjerneanis 1 stang kanel 110 g mørk chokolade

Varm mælk i en gryde med vanille, stjerneanis og kanel. Tag gryden af varmen, lige før det koger. Tilsæt brun farin og Earl Grey-teen og lad den trække i 10 min. Smelt chokoladen imens. Hæld teen i den smeltede chokolade under kraftig piskning til blandingen er helt jævn. Si derefter blandingen og server.

FIND VARME DRIKKE HER

Earl Grey

Se mere

Chai Te

Se mere

Valhrona kakao

Se mere

Hvis du kender nogen, du ønsker at dele dette med, så har du muligheden her:

Del

Del

Videresend

FORRETNINGER

Chaya Lyngby Hovedgade 9A 2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4593 9090

Chaya Jægersborg Allé 37 2920 Charlottenlund Tlf.: 3990 9097

Dronning Louises Tehus Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf.: 3132 3960

Ordrupgaard Café ved Chaya Vilvordevej 110 2920 Charlottenlund Tlf.: 2269 3960

VI TILBYDER

Hurtig levering Godkendt betalingssystem Stort udvalg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev