På baggrund af myndighedernes udmelding, bliver coronapasset genindført i Gentofte Kino. Når du besøger biografen, skal du vise dit gyldige coronapas til vores personale.Et gyldigt coronapas skal dokumentere et af følgende kriterier:

– En negativ Covid-19 test, der er taget inden for 72 timer ved kviktest (antigentest) og 96 timer ved PCR-test

– Et bevis for vaccination

– En positiv Covid-19 test, der er mindst 14 dage og højst 6 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

OBS! Du skal ikke vise coronapas, hvis du er under 15 år eller kan fremvise dokumentation for, at du er undtaget test eller vaccination.

Kravet træder i kraft i morgen fredag d. 12. november ——————————————————————————————————— Vi vil også gerne lige slå et slag for den sensationelle italienske dokumentarfilm Trøffeljægerne fra Piemonte, Filmen er blevet et kæmpe hit, og publikum er vilde med Carlo, Sergio og Aurelio – de tre elskelige og herligt excentriske mænd med særlige evner, når det handler om at spore den sjældne alba-trøffel i Piemontes skove.

Kig forbi Gentofte Kino, og se den enestående dokumentar. Vi glæder os til at tage imod jer!

Trøffeljægerne fra Piemonte

‘Trøffeljægerne fra Piemonte’ vil appellere stærkt til både foodies og madører, hundeejere, Italiens-elskere og alle med smag for smukt iscenesatte dokumentarer med virtuost drevne fortællinger. Filmens hovedpersoner er Carlo, Sergio og Aurelio – tre elskelige og herligt excentriske mænd med særlige evner, når det handler om at spore den sjældne alba-trøffel i Piemontes skove. Humoren, både skæv og overgiven, bidrager væsentligt til fornøjelserne, men der hviler også en rørende melankoli over alle fortrædelighederne, for hvordan skal det dog gå med den stolte trøffeljæger-tradition, når filmens elskelige persongalleri indenfor en pænt overskuelig tidshorisont stempler ud?

Se spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev