Dejlige december, nu er du her Det er næsten ikke til at forstå at december allerede står for døren, og der idag kun er en måned til jul. Vi er klar og er i højt julehumør. Så kig forbi det hyggelige badehotel, så kommer du helt sikkert i julestemning.

Vi har åbent hver dag op til jul, nyder julepynten inde og ude, duften af hjemmelavet gløgg og hjemmebag. På Skovshoved Hotel kan du nyde et juleophold med julemenu eller inviter familie og venner til julefrokost ‘Family style’ med alt hvad der hører til på det traditionelle julebord. Læs mere om december på Skovshoved Hotel i dette nyhedsbrev.

Juleophold med skøn julemenu Frem til d. 23 december kan du forkæle dig selv og din kære med et skønt juleophold.

Når I ankommer, står et glas varm hjemmelavet gløgg klar til jer, som I nyder i den hyggelige lounge eller pejsestue. Om aftenen kan I nyde køkkenchefens særlig julemenu. Næste morgen vågner I op til vintersolopgangen over Øresund, inden den store dejlige økologiske morgenmad, der venter på jer i husets restaurant..

Pris: Kr. 2.700,- (for to personer i delt superiorværelse med balkon og havudsigt)

Læs mere og book juleophold

Søndag, advent, gløgg og hjemmebag Hver søndag frem til jul, skruer vi ekstra op for julemusikken, mens den hjemmelavede gløgg kan duftes i hele huset. Så kig forbi på gåturen eller vejen hjem fra julegaveindkøbet og nyd et glas hjemmelavet gløgg og Nicolais hjemmebagte småkager

Pris kr. 75,- per person

Glæd med et gavekort til Skovshoved Hotel – og spar 15% Oplevelser bliver man aldrig ked af at få – og forære. Glæd en du holder af med et gavekort til Skovshoved Hotel. Frem til 24. december kan du købe gavekort og spare 15%. Gavekortet kan benyttes hele 2022 til en skøn overnatning med morgenmad på Skovshoved Hotel.

Det tager kun få minutter at bestille et gavekort i flot design. Så snart betalingen er gennemført, vil du modtage gavekortet på e-mail, hvor du kan printe eller videresende gavekort til modtageren.

Ønsker du at få gavekortet i flot mappe med et hotelmagasin kan det købes og hentes på hotellet i receptionen.

Køb gavekort med 15 %

Julefrokost i restauranten Husets restaurant A Hereford Beefstouw Skovshoved har fundet juleopskrifterne frem, Inviter familien, venner eller kolleger på den store julefrokost, hvor 10 traditionelle juleretter serveres ‘Family Style’ direkte på jeres bord. Eller nyd en dejlig julemenu i den smukke restaurant.

Læs mere og book bord

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev