En kilde til glæde og nydelse

Hos tehuset Chaya, som du finder både på Jægersborg Allé 37 i Charlottenlund, i Dronning Louises Tehus på Ved Slotshaven 12 i Gentofte og på Lyngby Hovedgade 9A i Lyngby, handler det hele ikke alene om te! Hos Chaya finder man nemlig også en udpræget glæde ved og begejstring for god chokolade – ikke mindst den fra Summerbird, som man selv har på hylderne hos Chaya.

“Vi håber, du nyder starten af efteråret med alle dets skønne farver og hyggelige stunder. Hos os er passionen for chokolade lige så stor som vores fascination af te. Chokolade er ikke bare en sød fornøjelse, det er også en kunstform og en kilde til glæde og nydelse for mange af os” skriver Chaya i sit seneste nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet finder man også hele to skønne opskrifter med chokolade. Den ene opskrift er på en nem og sindssygt lækker dessert med is, chokolade, Guayas mandler og bær. Den anden opskrift er på krydret varm chokolade med Chayas Earl Grey.  Her er altså tale om to opskrifter, som i dén grad passer til efterår, ferie og glade stunder! Skynd dig at tilmelde dig Chayas nyhedsbrev her.

Se og bestil fra Chayas udvalg af super delikat Summerbird chokolade her.

Foto: Chaya. Presse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev