Debat: Danmarks største vælgermøde
Link
Tirsdag den 26. oktober kl. 19.30-21.30
Gentofte Hovedbibliotek
Du er inviteret til Danmarks største vælgermøde! Forud for kommunalvalget den 16. november kan du – sammen med dine lokalpolitikere – debattere to centrale spørgsmål, som præger tiden: Det handler om FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling -nationalt og lokalt.
* Hvordan styrker vi bedst det folkelige engagement i arbejdet med en fælles bæredygtig fremtid? * Hvad er jeres lokale fokus, når det gælder FN’s Verdensmål?
Program for debatten:
19.30: Velkomst ved borgmester Michael Fenger. 19.35: Intro til de enkelte lokale kandidater og publikum. 19.45: Runde 1. Hvordan sikrer vi det folkelige engagement i en bæredygtig fremtid? – og hvilken rolle spiller kulturen og folkebiblioteket? 20.20: Runde 2. Hvad er de vigtigste mål i vores kommune? Hvad er de mest relevante lokale emner i perspektiv af verdensmålene. 21.00: Runde 3. Hva’ så Gentofte? Hvordan handler vi i morgen og de næste fire år, hvis vi skal skabe en bedre verden?
Aftenens moderator er journalist Anja Bo. Danmarks største vælgermøde, som er arrangeret i samarbejde med Danmarks Biblioteksforening, afholdes på Danmarks folkebiblioteker på samme tid i hele landet.
Gratis. Tilmelding HER Link
Forfatterkvarteret i november
Link
Forfatterkvarteret fortsætter i november måned, hvor Hovedbibliotekets litteraturkonsulent Signe Pallisgaard hver fredag kl. 11.00 interviewer en række forfattere. Du kan se samtalerne live her på Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside Linkeller på genbib.dk/forfatterkvarteret. Link
5/11: Christian Jungersen kl. 13.00
5/11: Håkan Nesser. Kl. 17.15 12/11: Anne-Marie Vedsø Olesen 19/11: Ritt Bjerregaard 26/11: Pelle Hvenegaard
Tag til bogcafé
Link
Få inspiration til efterårets læsning, når Gentofte Bibliotekerne holder en perlerække af bogcaféer. Med en personlig indfaldsvinkel præsenterer bibliotekernes læseglade personale et bredt udvalg af deres største læseoplevelser i år.
Bogcaféer afholdes på alle fem bydelsbiblioteker i Gentofte, og da det er med skiftende hold, kan du med fordel deltage flere steder.
Vi byder på en lille forfriskning og du får udleveret den samlede litteraturliste til inspiration. Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig de enkelte bogcafeer ved at klikke på linket nedenfor.
Tirsdag d. 19. oktober kl 18.30-20.00
Vangede Bibliotek. Tilmeld dig HER Link
Torsdag d. 28. oktober kl. 18.30 – 20.00
Jægersborg Bibliotek. Tilmeld dig HER Link
Mandag d. 1. november 18.30 – 20.00
Dyssegård Bibliotek. Tilmeld dig HER Link
Tirsdag d. 2. november kl. 16.50 – 18.30
Gentoftegade Bibliotek – afholdes hos Oles Hus på Gentoftegade. Tilmeld dig HER. Link
Onsdag d. 18. november kl. 19.00 – 20.30
Ordrup Bibliotek. Tilmeld dig HER Link
Murakami og kvinderne: Japansk litteratur før og nu
Link
Tirsdag den 19. oktober kl. 18.30-20.30Jægersborg Bibliotek
Mette Holm, der blandt andre har oversat Haruki Murakamis bøger til dansk, deler denne aften ud af sin store viden om japansk litteratur. Hør blandt andet, hvordan Murakami har banet vejen for nye kvindelige japanske forfattere på den litterære scene, og hvordan japansk litteratur har udviklet sig gennem tiderne. Foredraget har fokus på Japans litteratur og der er masser af inspiration at hente – og bøger at låne med hjem.
Gratis. Tilmelding HER Link
Puslespilsdag
Link
Lørdag den 23. oktober kl. 10.00-14.00 Vangede Bibliotek
Kom til puslespilsdag på Vangede Bibliotek, hvor der er puslespil i alle former og varianter; store brikker, små brikker og kæmpe puslespil, som alle kan være fælles om at lægge. Der er også mulighed for at bytte puslespil og meget mere.
Gratis. Ingen tilmelding.
KontaktinformationGentofte Bibliotekerne
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup│Tlf.: 3998 5800│bibklub@gentofte.dk Link
Afmeld dig Biblioteksklubbens nyhedsbrev Link
Vis i browser Link
Afmeld udsendelser Link
Link

Tilmeld dig vores nyhedsbrev