Et opgør med den gamle ledelsesstil

Samfundet ændrer sig – og det går stærkt lige nu. Det udfordrer dig som leder, fordi du bliver mødt med nye forventninger, grænser og mål, og din opgave er ikke bare at tilpasse dig.

Du skal være med til at forme fremtidens lederskab – og det er tid til at gå i gang.

Hvis du vil lykkes i dit lederskab og skabe trivsel, glæde og tage ansvar for verden omkring dig, er du nødt til at åbne dig for den nye tids forventninger og tanker. Og du skal være klar til at tage reflekteret handling og følge din intuition.

Det er ikke så svært, som det måske lyder. Du skal være klar til at bruge dig selv mere, at træde frem med hele din person og alt, hvad du er – og derfor er det endnu vigtigere end før, at du er fast forankret i dine værdier.

Er du klar?

Eller er du klar til at blive det?

Så har ZTRONG en invitation til dig. ZTRONG holder flere gratis online informationsmøder om protreptikeruddannelsen i Slagelse og København – klik her, og tilmeld dig det møde, der passer bedst i din kalender https://ztrong.dk/vare-kategori/gratis-online-informationsmoeder/

På mødet får du mulighed for at snuse til protreptikken og få mere at vide om, hvordan den kan være med til at gøre dig til fremtidens leder.

Her kan du læse mere om uddannelsen: https://ztrong.dk/vare-kategori/protreptikeruddannelsen/

 

Pressefoto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev