Hvad laver du i din fritid? Sidder du meget ved en skærm? Kører du ofte bil i mørke?  Indrømmet – vi stiller mange spørgsmål, når du er til synsprøve. Men det er altså bare fordi vi vil sikre os, at du får præcis de briller, du har brug for – både når du er hjemme, på job eller dyrker din favorithobby.  Dit syn fortjener nærvær og præcision, og vi står klar til at give begge dele, hvis du har brug for at få synet tjekket.
Book din synsprøve her 👉
 Derfor er vinklen på dine briller så vigtig  Vidste du, at hvis du ikke får tilpasset dine briller i den korrekte vinkel i forhold til dine øjne, kan du miste op til 40% af din brilles kapacitet? Det kan give dig udfordringer. Med vores måleudstyr fra ZEISS kan vi justere dine briller nøjagtigt til dit ansigt, så du får fuldt udbytte af dine ZEISS-brilleglas.           Sådan pudser du bedst dine briller
 Til dagligt og på farten kan det være fristende at tørre brillerne af i skjorteærmet eller trøjekanten. Det er dog ikke en god ide. Risikoen for at komme til at ridse dine brilleglas er nemlig stor.  Vi giver nogle gode råd til, hvordan du bedst passer på dine briller, så de holder længere.
Guide: Sådan pudser du briller
 Har du tørre øjne i kulden?
 Vinterens lavere temperaturer medfører både en lavere udendørs og indendørs luftfugtighed end normalt. Kombinationen af den lavere luftighed kan mærkes i øjnene og giver både kløe og irritation. Vi giver dig 5 råd til, hvordan du passer på øjnene i den kolde tid.
Få 5 gode råd mod tørre øjne          

Synsforandringer? Få tegnene her…  

  Oplever du fra tid til anden tørre eller kløende øjne? Så kan det være et tegn på, at dit syn har ændret sig, og du kan have behov for en ny styrke i din synsløsning.  Vi har samlet 8 tegn, der kan indikere, at du har behov for at få tjekket op på dit syn. Find dem her.
8 tegn på synsforandringer        

Få månedslinser der passer DIG  

  Har du bygningsfejl? Generer dine kontaktlinser? Vi har månedslinser, der passer DIG. For du skal ikke finde dig i, at dine linser er uskarpe sidst på måneden. Opgradér dine linser til TOTAL30™ fra Alcon, der er de første og eneste månedslinser med næsten 100% vand i overfladen. Så har du behagelige linser hele måneden – også på dag 30.    Prøv TOTAL30™ i 30 dage Kender du brillemærket Monkeyglasses?
 Det danske brillemærke Monkeyglasses var blandt nogle af de første i optikbranchen til at sætte fokus på at producere briller på en mere bæredygtig måde. Alle stel fra Monkeyglasses er produceret af 100% nedbrydelige eller genanvendelige materialer, som eksempelvis papir, miljømærket læder og rustfrit stål.
Vis mig de lækre brillestel
nyt syn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev