Vi vil tage et kig på, hvorfor vi mener, det er en god ide at bosætte sig i Gentofte kommune.

Gentofte er et eftertragtet sted at bo. Og det er lige meget, om du ønsker at bo i lejebolig, ejerbolig eller andet. Så er din interesse vækket bare en smule, så se med herunder, hvor vi lufter nogle af fordelene ved at bosætte sig netop her.

Ro og idyl

Der er fredeligt og roligt i Gentofte. Det er et sted, hvor børnene kan vokse op og få en god opvækst, fordi der er både trygt og sikkert. Der er fred og ro på gaderne, og der findes ikke ubehagelige boligområder.

Hellerup, Gentofte, Skovshoved, Jægersborg, Charlottenlund er blot nogle af de mange områder, der er oplagt at bosætte i her i kommunen. Her er der noget for familier, for børn, for singler – ja, for alle. Freden og roen, der hurtigt rammer dig, skaber en rar atmosfære i bylivet, og sikrer at alle har det godt og trygt i Gentofte.

Masser af grønne områder og vand
Gentofte brillerer også ved at være et sted, hvor der er mange naturskønne områder. I Gentofte finder man masser af grønne områder og vand. Der er kyst ud til Sverige, der er Gentofte sø, der er Charlottenlund fort, og så er der selvfølgelig også Dyrehaven. For blot at nævne nogle få steder, hvor man finder plads til fred og ro samt fordybelse, væk fra det travle byliv. Det er rart at komme ud og se noget, der er værd at være en del af, og som i mange tilfælde kan berige ens hverdag.

Forstbotanisk Have er et eksempel på en af Gentoftes oaser. Foto: IDM

Når man er i Gentofte, føles det for mange som at være i en mindre oase af fred, uden at være placeret langt fra større byer som København, hvor man kan finde det man måtte savne i Gentofte. Som udefrakommende er Gentofte også et fantastisk sted at besøge og nyder da også godt af et udmærket turistliv.

Skønne leje- og ejerboliger
I Gentofte finder du et stort udvalg af indflytningsklare boliger, hvad end det er lejeboliger, andelsboliger eller ejerboliger. Du vil finde alt fra ældre til nymoderne boliger, hvor størstedelen er i fin eller god stand, således at der er noget til alle, samt idylliske boligområder, hvor det generelt er rart at befinde sig. Er du på udkig efter en bolig i området? Så tag et kig på denne her side, hvor du finder et stort udvalg af skønne lejeboliger.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenheden – Gentofte ligger bare godt
Der er mange måder, man kan komme til og fra Gentofte. Man kan tage bilen og hurtigt ramme motorvejen og køre til København. Man kan tage tog fra Gentofte, Hellerup, Klampenborg, Charlottenlund og mange flere steder. Det er også muligt at tage regionaltoget fra Hellerup station. Der er busser, der kører til centrum af København som eksempelvis 1A fra Hellerup station.

Det gode er, at det fra Hellerup station kun tager 10 minutter med S-toget til Nørreport og otte minutter med regionaltoget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev