Sådan får du den optimale synsløsning

Stiller du høje krav til dine linser? Det gør vi!

Kontaktlinseteknologien har udviklet sig hastigt de seneste år, og målet har naturligvis været at sikre dig ekstraordinær komfort og en behagelig oplevelse. Hos Nyt Syn stiller vi høje krav til vores kontaktlinser – og vi gør os umage for at finde de helt rigtige linser til dig, så du får den ultimative kontaktlinseoplevelse.

Book en synsprøve og få linser der passer til dig

Det er SÅ nemt at bruge endagslinser

Endagslinser er nemme og hurtige at bruge. Du tager en ny linse på hver dag, så du slipper for at rense linserne om natten – og du tager bare et par friske kontaktlinser på, hver gang du har brug for det.

Arbejd ved computeren, dyrk sport, eller prøv et brillefrit udseende – og tag så linserne af, og kassér dem når du er færdig.

Nogle tror, at linser giver tørre øjne…

Men der tager de fejl. Moderne kontaktlinser er netop udviklet for at imødekomme tørre øjne og de tørre indemiljøer, vi færdes i. Hvis du i særlige tilfælde oplever gener, vil du kunne afhjælpe disse med øjendråber.

Få 10 gode råd om linser

Gode hygiejneråd til linsebrugere

Når du bruger linser, er det vigtigt at have god håndhygiejne, når du sætter linserne i og tager dem ud. Vask derfor altid dine hænder grundigt og undgå at have sæberester på hænderne, da det kan svie i øjet.

Husk dit årlige kontaktlinsetjek

Vi vil gerne passe godt på vores skønne linsebrugeres øjensundhed. Derfor inviterer vi dig til en årlig kontaktlinsekontrol, så vi kan tjekke op på, om alt med dine øjne og linser er, som det skal være. Det tager ikke lang tid – men det har stor betydning for dine øjnes sundhed og din livskvalitet.

Book tid online til linsekontrol

Vi er her for dig!

Har du nogle spørgsmål eller brug for vejledning i forhold til linser, så er vi her for dig. Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis vi kan hjælpe dig med noget, eller du oplever udfordringer med dine linser.

Find os lige her 👉

7 fordele ved kontaktlinser

Fordelene ved linser er mange, og derfor kan det være en god løsning for langt de fleste af os at kombinere brillerne med et linseabonnement.

Med linser slipper du eksempelvis for, at dine briller dugger i vådt vejr. Find alle fordelene her 👇

7 fordele ved kontaktlinser

Enkeltstyrkelinser til alle

Der findes komfortable linser til alle – så du skal ikke nøjes med en smule ubehag fra linserne engang imellem. Vi har et bredt udvalg af enkeltstyrkelinser, så DU kan få behagelige linser, der passer til DIT behov. Vores optikere står klar med råd og vejledning – uanset om det rigtige valg for dig er endagslinser, 14-dagslinser, månedslinser eller…

Find linser til dit behov her

Man vokser aldrig fra kontaktlinser…

Mange tror fejlagtigt, at de ikke kan bruge linser, hvis de har behov for glidende overgang. Faktisk findes der rigtig gode kontaktlinser med flere styrker på markedet, som kan give dig et skarpt syn på alle afstande.

Linser med glidende overgang

Hvad siger andre linsebrugere?

“Det var lidt skræmmende, første gang jeg prøvede linser. Nu går jeg med dem hver dag, og jeg kan ikke leve uden dem længere.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Hellen 22 år

Passer du på miljøet?

På verdensplan smides millioner af linser ud, og mange ryger i toilettet eller håndvasken. Herfra kan linserne ende i havet, hvor fiskene kan spise dem og blive alvorligt syge. Derfor skal du huske, at linserne skal i skraldespanden, så vi passer på miljøet.

Sådan passer du på miljøet 🌺

Husk at give øjnene en hviledag

En gang imellem kan det være en god idé at give øjnene en pause fra linserne. Frisk luft er godt for øjet og reducerer risikoen for øjenirritation. Få et par smarte briller og benyt muligheden til at skifte til brille-look. Vi har mange brille-styles i forskellige farver og faconer, så du kan helt sikkert finde et stel, som du synes om.

Se et udvalg af lækre briller

Tips til din makeup, når du bruger linser

Du kan naturligvis sagtens bruge makeup, selvom du bruger linser. Her giver vi dig 5 gode råd, du kan følge, så du undgår irritation i dine øjne, når du bruger makeup:

– Sæt linserne i før du lægger makeup – Tag linserne ud før du fjerner din makeup – Vælg makeup der er vandbaseret – Træk din eyeliner væk fra den våde kant – Makeup er personlig – del ikke med andre

Er der UV-beskyttelse i linser?

Ja, det er der, men den hvide del af øjet bliver ikke dækket af kontaktlinsen og er derfor meget sårbar. Det betyder, at du har brug for solbriller, selvom du bruger linser med UV-beskyttelse. Til gengæld giver kombinationen af kontaktlinser med UV-beskyttelse og solbriller en meget effektiv beskyttelse af dine øjne

Hvilke solbriller skal beskytte dine øjne?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev