Mobilen er blevet vores absolut vigtigste værktøj i hverdagen, og den kan bruges til stort set alt, hvad man kan tænke sig. Dog er det også vigtigt at vide, hvad man reelt skal gøre, for at mobilen fungerer optimalt, for det kræver selvfølgelig, som med de fleste andre ting, lidt kendskab til tingene.

På mange måder er mobilen, nærmere betegnet smartphonen, en stor gave til os mennesker, hvis vi bare bruger den rigtigt. For man kan også sagtens komme ud for, at man ikke udnytter mobilens muligheder, og så bliver det måske langt mere besværligt at bruge den, end det var nødvendigt at gøre det til.

Boldnyheder, planlægning, personlig træning. Du kan bruge mobilen til det hele, og nedenfor får du nogle af de ting, du kan gøre for at få mest ud af din smartphone i hverdagen.

Boldnyheder. Pressefoto.

Start med at lave en liste
Det kan lyde virkelig banalt, men det er i høj grad noget, som fungerer, når du skal udnytte mobilens muligheder. Listen kan du jo så i øvrigt også bare lave på mobilen.

Med en liste menes der, at du skal finde ud af, hvad du har brug for i hverdagen. Du kender sikkert langt de fleste af dine egne behov, hvis du lige tænker dig en smule om. Det kan være, du skal have noget til planlægning, sundhed, nyheder og studie. Men er det nok, og vil du ikke gerne lige tage den skridtet videre, så du altid er forberedt, uanset hvilken udfordring du møder?

Måske kan du ikke komme i tanker om alle tingene, og så er det bare en liste, som er en vedvarende proces, hvor du altid lige kan skrive, når du møder noget i hverdagen. Senere på dagen eller sidst på ugen kan du så lige tjekke op på, hvordan du finder en god app til netop det formål.

Madinspiration. Foto: ABW

Gør sundhed til noget spændende
Med mobilen kan du rent faktisk gøre sundhed til noget både sjovt og spændende, hvis du udnytter de mange tilbud, apps giver dig. Der findes sundhedsapps, som giver dig, stort set lige hvad du konkret har brug for. Det kan være, du gerne vil have en personlig kostplan, og her er det nemt at finde lige det, du har brug for i dit konkrete tilfælde.

Du kan også finde ting som søvnapps, hvor du finder ud af, hvordan du sover, og hvornår din telefon har været i brug eller bevægelse. Det gør det lidt nemmere at holde øje med din døgnrytme, hvis det eksempelvis er noget, du gerne vil arbejde med.

Planlæg lidt ekstra
Mobilen giver bedre muligheder for at planlægge end den fysiske kalender – så langt så godt. Men har du også tænkt over, at der findes utallige muligheder i en kalender på en smartphone? Det kan eksempelvis være at lave grupper med andre, så I altid har planlagt sammen. Du kan også synkronisere din kalender med din kæreste, så I har nemmere ved at finde tid til hinanden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev