For nylig besøgte astronauten Andreas Mogensen, som til daglig bor i USA, Experimentarium. Vi fangede ham til en snak om, hvordan man egentlig bliver astronaut, om hvordan man stimulerer interessen for naturvidenskab hos børn – og om det storslåede i at se Jorden fra rummet.

Andreas Mogensen: Sådan føles det at se Jorden fra rummet

Andreas Mogensen bor til daglig i USA. Da den danske astronaut for nylig besøgte os på Experimentarium, fangede vi ham til en snak om, hvad det egentlig kræver at blive astronaut, hvorfor Experimentarium er særlig godt til at stimulere interessen for naturvidenskab hos børn, og om det storslåede i at se Jorden fra rummet.

SE VIDEO

Oplev Klimatopia

Snart åbner vores nye udstilling Klimatopia – De rejsende fra fremtiden. Her udforsker I bæredygtig livsstil og får bedre forståelse af, hvordan valg i hverdagen kan gøre en forskel for klimaet.

SE HVAD I KAN OPLEVE

Besøg Miniverset

Tag de yngste med på rejse til Miniverset i weekenden: Bag bjergene, under broen og gennem muren, der ligger Miniverset – Experimentariums legeunivers for de 1-5 årige og deres voksne.

OPLEV MINIVERSET

DNA-forsøg: Find jeres unikke træk

Vi mennesker er ens, men vi er også forskellige. I dette sjove forsøg tester I, hvor meget (eller hvor lidt) I ligner hinanden.

PRØV DET NU

Byg jeres egen kuglebane

Er I vilde med kuglebaner? I dette forsøg bygger I jeres egen seje kuglebane og bliver klogere på fænomenet friktion.

SÅDAN GØR I

Køb et årskort til Experimentarium

Mørket falder på, og det er skønt med indendørs leg. Køb et årskort til Experimentarium og få fri leg et helt år. Har I købt entrébillet, modregner vi billetprisen, hvis I opgraderer til årskort indenfor en måned.

KØB DET I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev