Vi kan gøre dig glad for linser – og giver ikke op før du er helt tryg ved at bruge dem

Jeg du’r bare ikke til linser! Nååh ikk? Vi udfordrer dig…

Vi hører fra mange, at de prøvede linser for 10 år siden, og det gik ikke. Men helt ærligt – børn kan lære at bruge linser. Så kan du da også! Også dig der bruger briller med flerstyrke eller har bygningsfejl.

Vi har et bredt udvalg af kontaktlinser, og vi giver ikke op, før vi har fundet de optimale linser til dig, og du er helt tryg ved at bruge dem. Men husk at nogle gange tager det et par forsøg, før de sidder helt, som de skal, for linser er ikke som briller.

Få mere viden om linser lige her👉

Tør DU at tage imod udfordringen?

Vi udfordrer dig til at prøve linser, fordi vi ved, at der er situationer, hvor de kan være med til at forøge din livskvalitet.

Når du kombinerer briller og linser, har du den optimale synsløsning i alle situationer – både når du er på job, og når du dyrker dine hobbyer.

Prøv linser GRATIS i 10 dage

Få 50% på glas til brille nr. 2

Hvis du bruger briller, er det sjældent nok med ét par. Derfor kan du ALTID få 50% på glassene til brille nr. 2, når du køber briller med ZEISS glas hos os. Brille nr. 2 kan f.eks. være en solbrille med styrke.

Tilbuddet gælder ved køb af briller med ZEISS styrkeglas og op til 3 mdr. efter sidste brillekøb. Rabatten svarer til 50% på de billigste glas. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Du skal ikke nøjes med ubehagelige linser

Vi har alle moderne kontaktlinsemærker på hylderne og kan helt sikkert finde de kontaktlinser, der passer til DIG.

Book din synsprøve nu og prøv linser

7 fordele ved at bruge linser

Du kender sikkert alle de situationer, hvor brillerne af og til er i vejen. Få en synsløsning der passer til din aktive livsstil, så du ikke længere skal lade dig begrænse af dit syn.

Fordelene ved at bruge linser er mange – og det gælder uanset, om du bruger dem hver dag eller bare, når det passer dig.

Læs om alle fordelene her 👉

Så mange forskellige linsetyper kan vi tilbyde dig…

Der findes linser til alle, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du har brug for flerstyrkelinser, linser til bygningsfejl eller en helt tredje type linser. Kig ind og lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige linser til dig.

Fortæl mig mere om flerstyrkelinser

Med linser kan du vælge solbriller – direkte fra hylden

Når du bruger linser, slipper du for at købe solbriller med styrkeglas. Du vælger bare lige de solbriller, der falder i din smag og sætter dem på næsen.

Ja tak – vis mig flere lækre solbriller 😎

Hvilken type er du til?

Solbriller kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit, og så passer de godt på dine øjne og dit syn. Vi forhandler designersolbriller fra både danske og internationale brands, og så har vi selvfølgelig også de klassiske solbrillemærker på vores hylder.

Lady Gaga-stilen

Beyoncé-stilen

Tom Cruise-stilen

Få solbriller til din aktive livsstil

Polaroid solbriller er særligt velegnede til sport, hvor det kan være afgørende at have et godt syn for at kunne præstere optimalt.

Derfor er der mange, der sætter pris på at bruge polariserede solbrilleglas til eksempelvis løb eller cykelsport. Polaroid solbrillerne fås selvfølgelig med styrke, så du har et skarpt syn på alle afstande.

Bliv klogere på polaroid-briller

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-18:00

Lørdag : 10:00-14:00

Nyt Syn på Facebook

Nyt Syn på Instagram

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev