Det hele startede for mindst 9000 år siden, hvor de første vine blev skabt i Vestasien. Herefter spredte vinkulturen sig til Europa, hvor Frankrig, Italien og Spanien blev de foregangslande, som skabte de klassiske vinstile, vi kender og holder af i dag. Disse tre lande er de mest producerende i verden, hvor Italien og Spanien har helt unikke vinstile, som især domineres af lokale druesorter, mens de franske vine kopieres over hele verden!Vi har skabt en smagekasse, hvor du kan smage på de her tre vingiganter, så du kan få en forståelse af, hvorfor disse tre lande har så legendarisk en status i vinverdenen! Nyd her seks rødvine; to (due/deux/dos) fra henholdsvis Italien, Frankrig og Spanien.Sessant’ anni Anniversario 60 🇮🇹
2019 PiemonteLavet specielt til Holte Vinlagers kunder. En perfekt kombination af Barbera, som giver vinen fedme, frugt og varme; og så Nebbiolo, som står for struktur og tyngde i dybden. En tilpas tid på fad giver den rette harmoni mellem fylde, frugt, krydderi og struktur.
Carpineto Originale 🇮🇹
ToscanaKlassisk Sangiovese-udtryk med god balance i frugten, en tilpas mængde krydderi og et strejf af egetræ. Smagen er fyldig, rund og fylder munden med frugt, balsamico og engelsk lakrids. En rigtig “krydderbasse”.
Château Hyot Côtes de Castillon 🇫🇷
2018 BordeauxKlassisk Bordeaux-vin, som er tilgængelig for alle. Domineret af Merlot, og fremstillet uden egetræsfade, hvilket giver en frugtig og drikkemoden vin. Lækker og indbydende duft med masser af moden frugt. I smagen er vinen rund og behagelig med en god længde. Tanninerne er elegante og afrundede.
Réserve Pierre Costières de Nîmes🇫🇷
2020 SydrhôneI duften får man røde frugter, samt aromaer af kanel og sydfranske krydderier. Smagen præges især af jordbær. Afrundet og velafbalanceret, hvor eftersmagen har noter af vanilje og peber. Tanninerne er bløde, men alligevel tydelige, hvilket giver vinen holdbarhed og finesse.
Los Bayones Toro 🇪🇸
2018 Castilla y León100% Tempranillo. Intens duft, hvor ristede og røgede aromaer fra fadlagringen skiller sig ud sammen med noter af cedertræ og lakridsrod. Læder- og grafitnoter fornemmes. En tør, silkeblød og afbalanceret vin, hvor ristede noter og kompotfrugt vises med elegance for at opnå en lang og vedvarende finish.
Pata Negra Ribera del Duero Crianza 🇪🇸
2018 Castilla y LeónForrygende Crianza med 96 point fra Decanter! Lavet på ren Tempranillo med frugtige aromaer af vilde kirsebær, vanilje og et strejf af røgelse. Smagen er moden, velsmagende og pakket ind i runde tanniner, der giver en behagelig eftersmag. Vinen er tilpas krydret og i flot balance netop nu.


Klik på billedet for at læse mere om smagekassen   Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev